Gurkanpiro
80+ Gold
masallah hıjyen 10da 10
masallah hıjyen 10da 10
Ağzını toplayan kişi küstahça dün şunu söyledim boykot yazdınız diye fazladan 5 tane söyleyeceğim diyor senin yaptığın terbiyesizliğin karşılığını alıyorsun mızıklama hiç. Konunun suriye ile din ile din kardeşliği ile vs alakası yok, sap ile samanı karıştırıyorsun bu konunun mülteci sorunu ile ne alakası var kardeşim benim olayları anlayamayacak kadar kapasitesiz misin anlayamıyorum. Hiç bir yerde gelsinler ağırlayalım demedim 1, 2.si din kardeşi olarak da görmüyorum onları burada ki sorun zulüm görmeleri. Kara kaşlarına kara gözlerine seviyorum felan mı dedim arap sempatizanı felan mı sanıyorsun beni hakkımda fikrin yok direkt bi yafta direkt ocu bucu şucudur diyip bir aklındaki bir kefeye sokuyorsun. Neymiş kaç suriyeli din kardeşine yardım ettin sen nereden çıkarıyorsun din kardeşi olduğumu? Bir de refah seviyesine ulaştırdığın var mı demiş var tabii ki de aranızda kimsenin yapmadığı kadar kanser çocuklara yardım ediyorum, evimde ağırlamadım ama yiyecekğinden kıyafetlerine gerekirse kalacak yerlerine kadar yardımda bulunuyorum. sadece orada ki filistinlilere mi vicdanımız devreye giriyor sanıyorsun? Eğitim masrafı bile karşılamışlığım var burada olana bu kadar yardım edebiliyorum maddi gücüm var şükür onu da bu yolda harcıyoruz ama orada olan için de boykot ediyoruz güç buna yetiyor. Ama bunu yapanlara saygı duymayan senin gibilerin gram bir yerlerde birilerine yardım ettiğini düşünmüyorum yere düşen bir çöpü bile aldığını sanmıyorum tek yaptığınız olanı bozmak birileri düzeltmeye çalışıyor siz bozmaya, Allah ıslah etsin.Cepheye git diye bir söylemim bulunmamakta, dikkatli okumanı tavsiye ederim. Ağzını topla. Toplumsal hareket edeceğimiz zaman emin ol herkes ayaklanıyor. Bak Suriye'ye de zamanında yardım ettik sonuç ne? Aynısı bunlar için de olacak yok gelsinler ülkemize kardeşlerimiz ağırlayalım. Kaç tane suriyeli din kardeşine yardım ettin? Evine alıp güzelce bakıp iş ayarladın mı? Refah seviyesine ulaştırdığın bir kişi var mı? Ben gerektiğinde bireysel veya etrafımdakilerle yardım etmem gerekn biri olursa ediyorum. En azından Türk olan birinlerine yardım etmeyi tercih ediyorum. Bizde ahım şahım bir hayat yaşamıyorken başkalarını düşünemem kusura bakma. Fazla sömürülürsün. Sırf bu yüzden mahallemde Türk kalmadığı için taşındım. Irkçı olarak bakabilrsin gerekirse olurum da o yüzden filistinli suriyeli afgan kardeşlerine gelene kadar sen kendine sahip çık sonrasını bir şekilde zaten hallederiz.
1 saat sonrada bana daha da kullanmamSipariş verdim 20 dk sonra iptal edildi mesajı geldi
Kime ne anlatıyoruz. Bu akşam da mc söyleyeyim.Ağzını toplayan kişi küstahça dün şunu söyledim boykot yazdınız diye fazladan 5 tane söyleyeceğim diyor senin yaptığın terbiyesizliğin karşılığını alıyorsun mızıklama hiç. Konunun suriye ile din ile din kardeşliği ile vs alakası yok, sap ile samanı karıştırıyorsun bu konunun mülteci sorunu ile ne alakası var kardeşim benim olayları anlayamayacak kadar kapasitesiz misin anlayamıyorum. Hiç bir yerde gelsinler ağırlayalım demedim 1, 2.si din kardeşi olarak da görmüyorum onları burada ki sorun zulüm görmeleri. Kara kaşlarına kara gözlerine seviyorum felan mı dedim arap sempatizanı felan mı sanıyorsun beni hakkımda fikrin yok direkt bi yafta direkt ocu bucu şucudur diyip bir aklındaki bir kefeye sokuyorsun. Neymiş kaç suriyeli din kardeşine yardım ettin sen nereden çıkarıyorsun din kardeşi olduğumu? Bir de refah seviyesine ulaştırdığın var mı demiş var tabii ki de aranızda kimsenin yapmadığı kadar kanser çocuklara yardım ediyorum, evimde ağırlamadım ama yiyecekğinden kıyafetlerine gerekirse kalacak yerlerine kadar yardımda bulunuyorum. sadece orada ki filistinlilere mi vicdanımız devreye giriyor sanıyorsun? Eğitim masrafı bile karşılamışlığım var burada olana bu kadar yardım edebiliyorum maddi gücüm var şükür onu da bu yolda harcıyoruz ama orada olan için de boykot ediyoruz güç buna yetiyor. Ama bunu yapanlara saygı duymayan senin gibilerin gram bir yerlerde birilerine yardım ettiğini düşünmüyorum yere düşen bir çöpü bile aldığını sanmıyorum tek yaptığınız olanı bozmak birileri düzeltmeye çalışıyor siz bozmaya, Allah ıslah etsin.