Neler Yeni

🔥İndirim Acıkanlara! Kfc alt limitsiz yeni üyelere özel 100 tl kod 'Merhaba100'

Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
ragnar oğlu tarkan
Aslında tam olarak öyle değil. Araştırdıkça fark etmediğin muadiller ortaya çıkıyor.
senin iosda boykot ha haberin olsun. işinize gelmeyeni nasıl göz ardı ediyorsunuz ama :D
1724248566544.png

Mr.White

80+ Bronze
kral tamam yeter gecenlerde ınsta acılcak konusunda mıllet bırbırını tehtıd ettı senı dava etcem felan muhabbeti dondu
sdfıugsdulyısdfhsf keşke görseydim görmedim o konuyu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin iosda boykot ha haberin olsun. işinize gelmeyeni nasıl göz ardı ediyorsunuz ama :D
Alıntıyı görüntüle
DFKSUDGFKSUDFYGHŞSDOFIHSLDIFGSDFHŞISDKUSYDFGSLDIUFSKUDYFSUHDFKUSYGFH

Bunlar ürünleri lezita fabrikasından alıyor lezita fabrikasında da hintliler çalışıyor yani şöyle söyleyeyim temizlik durumu baya bi yoğun

Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
ragnar oğlu tarkan
Bunlar ürünleri lezita fabrikasından alıyor lezita fabrikasında da hintliler çalışıyor yani şöyle söyleyeyim temizlik durumu baya bi yoğun
dışardan yediğin her yemeği hatta yediğin her hangi bir şeyin çok hijyenik olduğunu düşünme, zaten belge melge fasa fiso

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,451
İsim
Mert Can Ergün
Türbanlılar diye adlandırdığın grubun ( ki gerçek tesettür olmadığını biliyoruz) dini bütünlüğü samimiyeti bizim elimizde mi yada bizi ne ilgilendirir kendi üzerine sorumluluk almak yerine saçma sapan ilkokul çocuğun "ama öğretmenim o da yapıyor" bahanelerinden çokta farkı olmayan bahaneler sunuyorsun.
Ne diyorsun bilader

Hintliler temiz yemek yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Erdem

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Hamza Külünkoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Yağız
Bu konuşmada senin yerin yok. Sana hitap etmiyorum. Senin gibi içi boş düşüncelerde kaybolun giden gençlere iletmeye çalışıyorum.

Vicdanı olan herkesin boykotta yeri olmalı. KFC yerine tercih edebileceğin çok güzel muadil firmalar var. Denemek istersen samimi bir şekilde teklif ediyorum, yemek ısmarlayabilirim.

Niye sen Çin'e savaşmaya mı gittin?

Ülkenin idealleri soykırımı desteklemeye mi yönlendiriyor, hiç sanmıyorum.
benim ülkemin idealleri Türk milleti
Bu konuşmada senin yerin yok. Sana hitap etmiyorum. Senin gibi içi boş düşüncelerde kaybolun giden gençlere iletmeye çalışıyorum.

Vicdanı olan herkesin boykotta yeri olmalı. KFC yerine tercih edebileceğin çok güzel muadil firmalar var. Denemek istersen samimi bir şekilde teklif ediyorum, yemek ısmarlayabilirim.

Niye sen Çin'e savaşmaya mı gittin?

Ülkenin idealleri soykırımı desteklemeye mi yönlendiriyor, hiç sanmıyorum.
ülkemin ideallerinde en önemli şey Kendi ırkımı ülkemi savunmak ardından da haksızı korumak Filistin olayında da kendi toprağını satan ve ülkeme geçmişte soysuzluk yapan ülkeye destek vermeyi reddedebilirim bu benim hakkım karışamazsın da buna ne istersem yaparım yaptığım şey için de zihni yıkanmış olmuyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,451
İsim
Mert Can Ergün
Top Bottom