Gurkanpiro
80+ Gold
yeter lan siyaset konusmayın
isteyen yapsın istemeyen yapmasın ceza gormeden herkes sussun
Biladerim madem o kadar vicdanlısın, savunuyorsun ''kardeşlerini''. Seni cepheye alalım, buradan klavye delikanlılığı yaparak millete sallama.
ülkemi milletimi ve ülkemin ideallerini satmamayı tercih ediyorum hocam ben ülkeme bağlı biriyim istediğinizi yapabilirsiniz boykot yapın israil vb ülkelere küfürler savurun ama benim özgürlüğüme karışmayın ya da beni rahatsız etmeyin teşekkürler
hangi markalar onerın guzelse tercıh etmeye calısalımBu konuşmada senin yerin yok. Sana hitap etmiyorum. Senin gibi içi boş düşüncelerde kaybolun giden gençlere iletmeye çalışıyorum.
Vicdanı olan herkesin boykotta yeri olmalı. KFC yerine tercih edebileceğin çok güzel muadil firmalar var. Denemek istersen samimi bir şekilde teklif ediyorum, yemek ısmarlayabilirim.
Niye sen Çin'e savaşmaya mı gittin?
Dün akşam da burger king söylemiştim bozar mı hocam? Adamlığımı klavyede sorgulayacağına gidip savaşabilirsin mesela? seni tutan nedir?Vermezsen adam değilsin ama.
Boykot boş işler yiğenim türbanlılar bile starbucks dan kahve içiyorlarBoykot kişisel yani bende başta aşırı önem veriyordum ama yapacak olsa Filistin kendi ülkesindeki cola fabrikalarını kapattırırdı ama ben yinede şalgamı tercih ediyorum
hangi markalar onerın guzelse tercıh etmeye calısalım
Dün akşam da burger king söylemiştim bozar mı hocam? Adamlığımı klavyede sorgulayacağına gidip savaşabilirsin mesela? seni tutan nedir?
acaba boyle ındırım fıyatları verıyorlarmı verıyorlarsa guzelseler tercıh edecegımChicken Project, Cajun Corner, Doyuyo. Şimdilik tavukçu olarak aklıma gelenler bunlar, hatırladıkça paylaşırım. Bence KFC'den lezzetli bu arada.
Kardeşim, senin ne uslubun ne davranlışların seni bir yere götürmeyecek. Ben en insanı görevimi yerine getirip bu düşüncenin yanlış olduğunu söylemek istedim. İster burger al ister cola. Senin vicdanın bu.
acaba boyle ındırım fıyatları verıyorlarmı verıyorlarsa guzelseler tercıh edecegım
gerek yok ama su zaman ekonomıde 80 tl doyucak yanı kımsenın umrunda olmaycaktırBir arkadaşım sürekli tercih ettikleri marka boykotsa ve bu üründen vazgeçip, muadile yöneliyorlarsa o arkadaşıma oradan bir şey ısmarlıyorum. Ayarlayabilirsek sana online yemek sipariş etmek isterim, denemiş olursun.
Ben de onu söylüyorum. bana "bu boykot almayın kardeşlerimiz" diye yaklaşırsa alacağı cevap bu. Alan alır almayan almaz bu kadar basit kimseye ben niye yemiyorsun diye çıkışamam saçmalık. Ayrıca güzel yaklaşımın için teşekkür ederim.Kardeşim, senin ne uslubun ne davranlışların seni bir yere götürmeyecek. Ben en insanı görevimi yerine getirip bu düşüncenin yanlış olduğunu söylemek istedim. İster burger al ister cola. Senin vicdanın bu.
gerek yok ama su zaman ekonomıde 80 tl doyucak yanı kımsenın umrunda olmaycaktır