Neler Yeni

🔥İndirim Acıkanlara! Kfc alt limitsiz yeni üyelere özel 100 tl kod 'Merhaba100'

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Hamza Külünkoğlu
isteyen yapsın istemeyen yapmasın ceza gormeden herkes sussun

Bu konuşmada senin yerin yok. Sana hitap etmiyorum. Senin gibi içi boş düşüncelerde kaybolun giden gençlere iletmeye çalışıyorum.

Vicdanı olan herkesin boykotta yeri olmalı. KFC yerine tercih edebileceğin çok güzel muadil firmalar var. Denemek istersen samimi bir şekilde teklif ediyorum, yemek ısmarlayabilirim.

Biladerim madem o kadar vicdanlısın, savunuyorsun ''kardeşlerini''. Seni cepheye alalım, buradan klavye delikanlılığı yaparak millete sallama.

Niye sen Çin'e savaşmaya mı gittin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ülkemi milletimi ve ülkemin ideallerini satmamayı tercih ediyorum hocam ben ülkeme bağlı biriyim istediğinizi yapabilirsiniz boykot yapın israil vb ülkelere küfürler savurun ama benim özgürlüğüme karışmayın ya da beni rahatsız etmeyin teşekkürler

Ülkenin idealleri soykırımı desteklemeye mi yönlendiriyor, hiç sanmıyorum.

Gurkanpiro

80+ Gold
Bu konuşmada senin yerin yok. Sana hitap etmiyorum. Senin gibi içi boş düşüncelerde kaybolun giden gençlere iletmeye çalışıyorum.

Vicdanı olan herkesin boykotta yeri olmalı. KFC yerine tercih edebileceğin çok güzel muadil firmalar var. Denemek istersen samimi bir şekilde teklif ediyorum, yemek ısmarlayabilirim.

Niye sen Çin'e savaşmaya mı gittin?
hangi markalar onerın guzelse tercıh etmeye calısalım

Mr.White

80+ Bronze
Vermezsen adam değilsin ama.
Dün akşam da burger king söylemiştim bozar mı hocam? Adamlığımı klavyede sorgulayacağına gidip savaşabilirsin mesela? seni tutan nedir?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,451
İsim
Mert Can Ergün
Boykot kişisel yani bende başta aşırı önem veriyordum ama yapacak olsa Filistin kendi ülkesindeki cola fabrikalarını kapattırırdı ama ben yinede şalgamı tercih ediyorum
Boykot boş işler yiğenim türbanlılar bile starbucks dan kahve içiyorlar

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Hamza Külünkoğlu
hangi markalar onerın guzelse tercıh etmeye calısalım

Chicken Project, Cajun Corner, Doyuyo. Şimdilik tavukçu olarak aklıma gelenler bunlar, hatırladıkça paylaşırım. Bence KFC'den lezzetli bu arada.

Dün akşam da burger king söylemiştim bozar mı hocam? Adamlığımı klavyede sorgulayacağına gidip savaşabilirsin mesela? seni tutan nedir?

Kardeşim, senin ne uslubun ne davranlışların seni bir yere götürmeyecek. Ben en insanı görevimi yerine getirip bu düşüncenin yanlış olduğunu söylemek istedim. İster burger al ister cola. Senin vicdanın bu.

Gurkanpiro

80+ Gold
Chicken Project, Cajun Corner, Doyuyo. Şimdilik tavukçu olarak aklıma gelenler bunlar, hatırladıkça paylaşırım. Bence KFC'den lezzetli bu arada.

Kardeşim, senin ne uslubun ne davranlışların seni bir yere götürmeyecek. Ben en insanı görevimi yerine getirip bu düşüncenin yanlış olduğunu söylemek istedim. İster burger al ister cola. Senin vicdanın bu.
acaba boyle ındırım fıyatları verıyorlarmı verıyorlarsa guzelseler tercıh edecegım

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Hamza Külünkoğlu
acaba boyle ındırım fıyatları verıyorlarmı verıyorlarsa guzelseler tercıh edecegım

Bir arkadaşım sürekli tercih ettikleri marka boykotsa ve bu üründen vazgeçip, muadile yöneliyorlarsa o arkadaşıma oradan bir şey ısmarlıyorum. Ayarlayabilirsek sana online yemek sipariş etmek isterim, denemiş olursun.

Gurkanpiro

80+ Gold
Bir arkadaşım sürekli tercih ettikleri marka boykotsa ve bu üründen vazgeçip, muadile yöneliyorlarsa o arkadaşıma oradan bir şey ısmarlıyorum. Ayarlayabilirsek sana online yemek sipariş etmek isterim, denemiş olursun.
gerek yok ama su zaman ekonomıde 80 tl doyucak yanı kımsenın umrunda olmaycaktır

Mr.White

80+ Bronze
Ben de onu söylüyorum. bana "bu boykot almayın kardeşlerimiz" diye yaklaşırsa alacağı cevap bu. Alan alır almayan almaz bu kadar basit kimseye ben niye yemiyorsun diye çıkışamam saçmalık. Ayrıca güzel yaklaşımın için teşekkür ederim.

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Hamza Külünkoğlu
gerek yok ama su zaman ekonomıde 80 tl doyucak yanı kımsenın umrunda olmaycaktır

Doğru ama Temu'da çok ucuz fakat Doğu Türkistan'lı kardeşlerimizin zorla çalıştırıldığı bir sistemleri var. Ucuz diye orayı tercih etmiyoruz mecbur.

Top Bottom