Gurkanpiro
80+ Platinum
lkjdfgkldgjklmBunu gördüğüm için evdeki tüm numaralardan hesap açıp sipariş vereceğim, teşekkürler.
lkjdfgkldgjklmBunu gördüğüm için evdeki tüm numaralardan hesap açıp sipariş vereceğim, teşekkürler.
kullandıgınız cogu pc parcası boykot etmenız gereken ulkelerden atın gıtsınBoykot
pepsi daha iyi ya şeker oranı falan coca cola bana çok şekerli geliyor pepsi içerken zevk alıyorumBoykot edenler yüzünden ülkedeki coca-colaların asit miktarı azaldı gibi sanki eskisi gibi içerken zevk alamıyorum.
knk allah askına su konuya cıdden bunu yazmak ıcınmı gırdın cık lutfen ısteyen yapar ısteyemeyen yapmaz
ben sipariş ediyorum sana da söyleyeyim mi hocam yanına da buz gibi coca cola ile miss
Usta bir şey diyeceğim. Müslümansınız veya değilsiniz o sizin tercihiniz ancak bu boykot meselesi dini bir boyuttan çıktı artık durum çok ilerledi. Tabi boykot yapıp yapmamak ta sizin kararınız ancak boykot yazan adama da neden bu kadar sert tepki veriyorsunuz onu da anlamadım. İnsanlar bütün boykot markalarını ezberleyemeyebilir adam söylemiş sadece.Bunu gördüğüm için evdeki tüm numaralardan hesap açıp sipariş vereceğim, teşekkürler.
herkes biliyor geliyor buraya boykot yazıyorUsta bir şey diyeceğim. Müslümansınız veya değilsiniz o sizin tercihiniz ancak bu boykot meselesi dini bir boyuttan çıktı artık durum çok ilerledi. Tabi boykot yapıp yapmamak ta sizin kararınız ancak boykot yazan adama da neden bu kadar sert tepki veriyorsunuz onu da anlamadım. İnsanlar bütün boykot markalarını ezberleyemeyebilir adam söylemiş sadece.
Ben şahsen bilmiyordum o kadar firma varken hepsini tek tek nasıl ezberleyeyim ki herhes biliyor olsa dahi adam kçtü bir şey yapmamış ki sadece uyarmış.herkes biliyor geliyor buraya boykot yazıyor
Usta bir şey diyeceğim. Müslümansınız veya değilsiniz o sizin tercihiniz ancak bu boykot meselesi dini bir boyuttan çıktı artık durum çok ilerledi. Tabi boykot yapıp yapmamak ta sizin kararınız ancak boykot yazan adama da neden bu kadar sert tepki veriyorsunuz onu da anlamadım. İnsanlar bütün boykot markalarını ezberleyemeyebilir adam söylemiş sadece.
Hocam yemeği bitireyim bende boykota katılacağım ince bir mesajdır bu da sipariş verenlere afiyet olsunUsta bir şey diyeceğim. Müslümansınız veya değilsiniz o sizin tercihiniz ancak bu boykot meselesi dini bir boyuttan çıktı artık durum çok ilerledi. Tabi boykot yapıp yapmamak ta sizin kararınız ancak boykot yazan adama da neden bu kadar sert tepki veriyorsunuz onu da anlamadım. İnsanlar bütün boykot markalarını ezberleyemeyebilir adam söylemiş sadece.
gelıp fılıstınlılerın turklere ne yaptıgınızı bılmıyorsunuz kazak turklerıde çinlerden işkence goruyor onlara ses etmıyorsunuzY kuşağı ideallere sahip olmayı boomerlık görüyor. Tepkisiz, ruhsuz, dünya görüşü olmayan saman gibi bir nesil. Ortada bir soykırım var. Dindarı, solcusu, sağcısı, Avrupalısı, Amerikalısı herkesin ortak görüşte olduğu ve bu konuda adım attığı bir konu. ama bu gençler özgün düşüncelere sahip olmayacak kadar uyuşuk ve dalgın.