Neler Yeni

🔥İndirim Acıkanlara! Kfc alt limitsiz yeni üyelere özel 100 tl kod 'Merhaba100'

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
atif kekç
bende hemen siparis vere bastigimda sehir seciyorum ama ilce secemiyorum hicbi ilce gozukmuyor neden oyle?

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kerem Mungan
knk allah askına su konuya cıdden bunu yazmak ıcınmı gırdın cık lutfen ısteyen yapar ısteyemeyen yapmaz
ben sipariş ediyorum sana da söyleyeyim mi hocam yanına da buz gibi coca cola ile miss
Bunu gördüğüm için evdeki tüm numaralardan hesap açıp sipariş vereceğim, teşekkürler.
Usta bir şey diyeceğim. Müslümansınız veya değilsiniz o sizin tercihiniz ancak bu boykot meselesi dini bir boyuttan çıktı artık durum çok ilerledi. Tabi boykot yapıp yapmamak ta sizin kararınız ancak boykot yazan adama da neden bu kadar sert tepki veriyorsunuz onu da anlamadım. İnsanlar bütün boykot markalarını ezberleyemeyebilir adam söylemiş sadece.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Usta bir şey diyeceğim. Müslümansınız veya değilsiniz o sizin tercihiniz ancak bu boykot meselesi dini bir boyuttan çıktı artık durum çok ilerledi. Tabi boykot yapıp yapmamak ta sizin kararınız ancak boykot yazan adama da neden bu kadar sert tepki veriyorsunuz onu da anlamadım. İnsanlar bütün boykot markalarını ezberleyemeyebilir adam söylemiş sadece.
herkes biliyor geliyor buraya boykot yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hakan Arman
Kampanya linkini atabilir misinz? sayfasında hiç bir bilgi bulamadım boşuna üye olmayalım.

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hamza Külünkoğlu

Y kuşağı ideallere sahip olmayı boomerlık görüyor. Tepkisiz, ruhsuz, dünya görüşü olmayan saman gibi bir nesil. Ortada bir soykırım var. Dindarı, solcusu, sağcısı, Avrupalısı, Amerikalısı herkesin ortak görüşte olduğu ve bu konuda adım attığı bir konu. ama bu gençler özgün düşüncelere sahip olmayacak kadar uyuşuk ve dalgın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
Hocam yemeği bitireyim bende boykota katılacağım ince bir mesajdır bu da sipariş verenlere afiyet olsun

Ekler

• IMG_2956.jpeg
    IMG_2956.jpeg
    1.5 MB · Hit: 120

Gurkanpiro

80+ Platinum
Y kuşağı ideallere sahip olmayı boomerlık görüyor. Tepkisiz, ruhsuz, dünya görüşü olmayan saman gibi bir nesil. Ortada bir soykırım var. Dindarı, solcusu, sağcısı, Avrupalısı, Amerikalısı herkesin ortak görüşte olduğu ve bu konuda adım attığı bir konu. ama bu gençler özgün düşüncelere sahip olmayacak kadar uyuşuk ve dalgın.
gelıp fılıstınlılerın turklere ne yaptıgınızı bılmıyorsunuz kazak turklerıde çinlerden işkence goruyor onlara ses etmıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,157
Üyeler
161,402
Son üye
gambıl
Top Bottom