Neler Yeni

🔥İndirim Acıkanlara! Kfc alt limitsiz yeni üyelere özel 100 tl kod 'Merhaba100'

Gurkanpiro

80+ Platinum
Y kuşağı ideallere sahip olmayı boomerlık görüyor. Tepkisiz, ruhsuz, dünya görüşü olmayan saman gibi bir nesil. Ortada bir soykırım var. Dindarı, solcusu, sağcısı, Avrupalısı, Amerikalısı herkesin ortak görüşte olduğu ve bu konuda adım attığı bir konu. ama bu gençler özgün düşüncelere sahip olmayacak kadar uyuşuk ve dalgın.
isiinize gelmedigi zamanda anca nesiller boyle soyle deyın

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emil Breivik
Dostlar bir de ben kullanamıyorum bu kodu. Bu kod kullanıldı diyor, yoksa bizim boykotçu agalar bizden önce davranıp kodları bitirdiler mi?

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
Usta bir şey diyeceğim. Müslümansınız veya değilsiniz o sizin tercihiniz ancak bu boykot meselesi dini bir boyuttan çıktı artık durum çok ilerledi. Tabi boykot yapıp yapmamak ta sizin kararınız ancak boykot yazan adama da neden bu kadar sert tepki veriyorsunuz onu da anlamadım. İnsanlar bütün boykot markalarını ezberleyemeyebilir adam söylemiş sadece.
Milletin indirim olarak paylaştığı içeriğe boykot yazıp geçmesi normal değil belli ki konuya bunun için girmiş ayrıca hatırlatmak zorunda da değil isteyen istediğini alır dikkat eder etmez

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hamza Külünkoğlu
gelıp fılıstınlılerın turklere ne yaptıgınızı bılmıyorsunuz kazak turklerıde çinlerden işkence goruyor onlara ses etmıyorsunuz

1) Ne yaptığımı bilemezsin. Yapıyorum. Yürüyüşe de katılıyorum, sosyal medyadan da paylaşıyorum, boykot da ediyorum.
2) "Biz" yapmıyorsak sen niye bir şey yapmıyorsun?
3) Şuan köpek konusu çok revaçta. Belki fikirler %50 - 50 ayrılıyor. İleride bir tarafın desteklediği konu için tüm halkı mı suçlayacaksın. O yüzden tweeter'dan duyduğun "Filistinliler şunu yaptı" cümlesi yersiz.
4) Filistin Müslüman bir ülke. Doğal karşıtı Ateisti, Hristiyanı, Budisti, Deisti neden bu konuda bir adım atıyor o zaman? Millete göre soykırıma ses vereceksek Hitler'in yaptığı doğru muydu?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
knk allah askına su konuya cıdden bunu yazmak ıcınmı gırdın cık lutfen ısteyen yapar ısteyemeyen yapmaz
Sanane adam çizgisini ortaya koyuyor nefsi için 2 yemek için vicdanını öldürmüyor adam burada güzel bir iş yapıyor ama sen gelmiş adamın bu güzel hareketine karşı insanlık dışı vicdansız bir yorum yapıyorsun hadi boykot etmiyon edene niye karışıyorsun adam yazar sana batan çıkan ne onu anlamadım?

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hamza Külünkoğlu
Milletin indirim olarak paylaştığı içeriğe boykot yazıp geçmesi normal değil belli ki konuya bunun için girmiş ayrıca hatırlatmak zorunda da değil isteyen istediğini alır dikkat eder etmez

Foruma ne yazacağımın kurallarını bu arkadaş yazmış herhalde. Kitapçığını yolla, bakar ona göre kullanırız bundan sonra.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
ben sipariş ediyorum sana da söyleyeyim mi hocam yanına da buz gibi coca cola ile miss
Seviyesiz ve onursuz bir yaklaşım, konunun dinle alakası yok sende vicdan yok bir de ar damarın çatlamış büyük ihtimallede maks 20 yaşında veletsin.

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kerem Mungan
Hocam hatırlatmak zorunda olmayabilir ancak yaptığı da yanlış bir şey değil. Dediğim gibi boykotu uygulayıp uygulamamak size kalmış ancak uyaran adama da bu kadar sert tepki vermek de doğru değil demek istediğim şey bu.

Gurkanpiro

80+ Platinum
1) Ne yaptığımı bilemezsin. Yapıyorum. Yürüyüşe de katılıyorum, sosyal medyadan da paylaşıyorum, boykot da ediyorum.
2) "Biz" yapmıyorsak sen niye bir şey yapmıyorsun?
3) Şuan köpek konusu çok revaçta. Belki fikirler %50 - 50 ayrılıyor. İleride bir tarafın desteklediği konu için tüm halkı mı suçlayacaksın. O yüzden tweeter'dan duyduğun "Filistinliler şunu yaptı" cümlesi yersiz.
4) Filistin Müslüman bir ülke. Doğal karşıtı Ateisti, Hristiyanı, Budisti, Deisti neden bu konuda bir adım atıyor o zaman? Millete göre soykırıma ses vereceksek Hitler'in yaptığı doğru muydu?
zamanında kurtulus savasında turklerı satıp araplarla ıngılızlerle bırlesıp turklere karsı savastılar hayla desteklıyorsunuz

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
Foruma ne yazacağımın kurallarını bu arkadaş yazmış herhalde. Kitapçığını yolla, bakar ona göre kullanırız bundan sonra.
gönderiyorum hemen hocam kusura bakmayın gerçekten unutmuşuz yollamayı lütfen beni affedin. Anlayışınız için de teşekkürler!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,164
Üyeler
161,404
Son üye
pulcuzade
Top Bottom