Bu nedir tam olarak anlayamadımLaptoplarda pumpout oluyor zaten kenara taşıyor ptm7950 tarzı bi termal pad daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben burdan aldım ptm7950 yiHoneywell PTM7950 0.2mm 8.5W/mK High Thermal Conductivity Phase Change Silicone Pad for CPU and GPU High-Performance Devices
Honeywell ptm7950 phase change thermal pad, designed for computers cpu & gpu, incorporating silicone grease and paste pad patch material. enhances device cooling. boost performance. - Honeywell Ptm7950, Honeywell Thermal Paste, Honeywell Ptm7950 - 20*30*0.2mm in one piece Other Computer Peripheralswww.ebuy7.com
Termal ped bu direk işlemcinin üstüne koyuyosun, laptoplarda macun sürersen pumpout olur kenara taşar termal padde olmazBu nedir tam olarak anlayamadım
O zamanda fazla ısınmaz mıTermal ped bu direk işlemcinin üstüne koyuyosun, laptoplarda macun sürersen pumpout olur kenara taşar termal padde olmaz
Hayır boşluk kalmadığı için daha soğuk oluyor, youtube da testleri var sıvı metale kafa tutuyor linus tech tipsin videosunu izleyinO zamanda fazla ısınmaz mı
Peki ekran kartınada almalımıyım gerek varmı yada işlemcim benim R5 5600H çok şuan stress testi yapıyorum 10 dk oldu ortalama 50w hüç tüketiyor 93 derece ne kadar faydası olurHayır boşluk kalmadığı için daha soğuk oluyor, youtube da testleri var sıvı metale kafa tutuyor linus tech tipsin videosunu izleyin
Alıntıyı görüntüle
Bu arada bu linke baktımda güvenilir mi? ve kargo ücretini sonra öde felan diyor tam olarak ne anlama geliyorLaptoplarda pumpout oluyor zaten kenara taşıyor ptm7950 tarzı bi termal pad daha iyi olur
Ben burdan aldım ptm7950 yiHoneywell PTM7950 0.2mm 8.5W/mK High Thermal Conductivity Phase Change Silicone Pad for CPU and GPU High-Performance Devices
Honeywell ptm7950 phase change thermal pad, designed for computers cpu & gpu, incorporating silicone grease and paste pad patch material. enhances device cooling. boost performance. - Honeywell Ptm7950, Honeywell Thermal Paste, Honeywell Ptm7950 - 20*30*0.2mm in one piece Other Computer Peripheralswww.ebuy7.com
Aldığım zaman redditte vs. aliexpress ve ebuy7 nin farklı kalitede gönderdiğini idda ediyorlardı bende ebuy7 den aldımbenim birkaç ayda pumpout oluyor. clevo kasa monster 100 derece olunca kaçınılmaz oluyor.
@Bartuu aliexpress te varken neden bu siteyi tercih etiniz ?
Evet ekran kartınada al yıllarca dayanan bi termal pad muhtemelen birdaha değiştirmezsinPeki ekran kartınada almalımıyım gerek varmı yada işlemcim benim R5 5600H çok şuan stress testi yapıyorum 10 dk oldu ortalama 50w hüç tüketiyor 93 derece ne kadar faydası olur
Evet güvenilir ben o siteden aldım istersen aliexpress'den de alabilirsinBu arada bu linke baktımda güvenilir mi? ve kargo ücretini sonra öde felan diyor tam olarak ne anlama geliyor
Kargo ücreti nası anlamadım bi 0 tl yazıyor birinde 161 birinde 661 171 tl lik ürün kargoyla beraber 780 tl oluyor nerdeyseAldığım zaman redditte vs. aliexpress ve ebuy7 nin farklı kalitede gönderdiğini idda ediyorlardı bende ebuy7 den aldım
Evet ekran kartınada al yıllarca dayanan bi termal pad muhtemelen birdaha değiştirmezsin
Evet güvenilir ben o siteden aldım istersen aliexpress'den de alabilirsin
Kargo türünü seçiyosun ben e-packet seçmiştim. Pay shipping later galiba kapıda ödeme ama emin değilimKargo ücreti nası anlamadım bi 0 tl yazıyor birinde 161 birinde 661 171 tl lik ürün kargoyla beraber 780 tl oluyor nerdeyse