Erda Yıldırım
80+ Gold
Acil ses kaydedici lazım jandarma yanımızda bir adam bizi tehtit ediyor ses programı lzm android
Ne ?Acil ses kaydedici lazım jandarma yanımızda bir adam bizi tehtit ediyor ses programı lzm android
Adam bizi tehtit ediyor o yüzden yaptığım bugun 19 kere aradıUygulama marketinden indir. Karşı tarafın haberi olmadan sesini kayıt etmek, suç sayılabilir mi bilmiyorum.
Acil yazıyor?Ne ?
1832 mesajın var.
Doğru kategoride konu açmayı öğrenemedin mi ?
Acil yazması seni haklı çıkarmıyor. Buraya yazacağına google amcaya yazsaydın çok daha hızlı yanıt alırdın.Adam bizi tehtit ediyor o yüzden yaptığım bugun 19 kere aradı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acil yazıyor?
Aga of ne kastın ya adam endişeden hızlıca açmış işte. En kötü raporla geç yani. Ne toksik insansın...Acil yazması seni haklı çıkarmıyor. Buraya yazacağına google amcaya yazsaydın çok daha hızlı yanıt alırdın.
Uyarı yedim zaten sadece duyar kasıyor.Aga of ne kastın ya adam endişeden hızlıca açmış işte. En kötü raporla geç yani. Ne toksik insansın...
Sen ne anlatıyorsun acaba ?Uyarı yedim zaten sadece duyar kasıyor.
Sana gelecek olursakAga of ne kastın ya adam endişeden hızlıca açmış işte. En kötü raporla geç yani. Ne toksik insansın...
-hiç uğraşamicam-Sen ne anlatıyorsun acaba ?
Mantık olarak konu açar açmaz sana cevaplar gelmeyecek bunu çok iyi biliyorsun. Acil yazıp kuralları çiğneyerek davranıyorsun üstüne bana duyar kasıyor diyosun. Kullandıpın telefona göre app store veya google playe bile direkt yazsan ses kaydetme programı diye anında bir sürü şey çıkacak karşına.
Hani acil ya
Sana gelecek olursak
Ben anlamadığımı ilk olarak belirtiyorum. Adam ona cevap vermeyip en son alt sıradaki tepkime cevap veriyor. Hızlıca sorununu çözmek istese kendisini daha düzgün ifade eder ve cevapları bekler.
Saçma sapan konusup canımı sıkmayın benim gece gece.
Yanlış bir şeye tepki göstermem beni suçlu mu yapıyor ?-hiç uğraşamicam-