Acil akım korumalı 4 lü priz önerisi

egegegege

80+
Reaksiyon skoru
88
Evdeki tesisat bitmek uzere önerdiginiz kaliteli akım korumalı varsa link bırakın direkt cekicem

Para tuzağı. Akım korumalı priz almana gerek yok.

Akım korumalı prizlerin dümen olduğunu düşünüyorum

Hocam bunu kullanıyorum 4 lu değil ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gayet iyi
Pardon bunu kullanıyorum yanlış link attım ama. Sonuç da önceki attığım da hama. Genel olarak kaliteli

Para tuzağı. Akım korumalı priz almana gerek yok.
Hocam klimaya giden elektirği benim pciçin kullandıgım prizden cekti elektrikci sorun olurmu dedim yok dedi akım korumalı kullan yınede dedi

Hocam klimaya giden elektirği benim pciçin kullandıgım prizden cekti elektrikci sorun olurmu dedim yok dedi akım korumalı kullan yınede dedi
Akım korumalı prizle ne alakası varmış :D Klima kaçlık? sistem özellikleri ne yaz bakam

Akım korumalı prizle ne alakası varmış :D Klima kaçlık? sistem özellikleri ne yaz bakam
Sistem imzada klima 12 lik , bilemiyorum sadece izlerken gördüm pc için uzatma kablosu taktıgım prizden çekti klima için gerekli olan kabloları ondan sıkıntı olurmu diyr dusundum sordum akım korumalı al yinede dedi

Sistem imzada klima 12 lik , bilemiyorum sadece izlerken gördüm pc için uzatma kablosu taktıgım prizden çekti klima için gerekli olan kabloları ondan sıkıntı olurmu diyr dusundum sordum akım korumalı al yinede dedi
Öyle olmaması gerekirdi ama neyse. O şekilde kullan, eğer sigorta atarsa bir 16a sigorta atıp buattan elektrik alırsınız. Ya da başka bir yerden çekersiniz elektriği. Akım korumalık bir şey oyk.

Öyle olmaması gerekirdi ama neyse. O şekilde kullan, eğer sigorta atarsa bir 16a sigorta atıp buattan elektrik alırsınız. Ya da başka bir yerden çekersiniz elektriği. Akım korumalık bir şey oyk.
Pc ye zarar gelmesinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc ye zarar gelmesinde
Neyse hertürlü 4 lü priz lazım varmı bi önerin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,339
Üyeler
190,549
Son üye