Rahat alınırAnladım bi sıkıntısı yoksa alınabilir ama değil mi?
Ama 6bin e 1660ti laptop verilmez birşeyi vardır diye düşünüyorum veya dolandırıcıdır çünkü 10 11k ya bile rahat satılır o laptopRahat alınır
Anladım teşekkürler olabildiğince temkinli olacağım. Dolap üzerinden mi almam daha güvenli sahibinden GET uzerinden mi?Rahat alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama 6bin e 1660ti laptop verilmez birşeyi vardır diye düşünüyorum veya dolandırıcıdır çünkü 10 11k ya bile rahat satılır o laptop
Hemen hemen 2 Side aynı pek bilgim yok onlarla alakalı bilgili biri yardım etsin yanlışım olmasın sonraAnladım teşekkürler olabildiğince temkinli olacağım. Dolap üzerinden mi almam daha güvenli sahibinden GET uzerinden mi?
Bile bile lades. Vakit kaybı. O fiyata 1650 bozuk laptop bile yok. Bütçenize uygun farklı laptop bakın.Anladım teşekkürler olabildiğince temkinli olacağım. Dolap üzerinden mi almam daha güvenli sahibinden GET uzerinden mi?
Kapora felan isterse dolandırıcıdır.Anladım teşekkürler olabildiğince temkinli olacağım. Dolap üzerinden mi almam daha güvenli sahibinden GET uzerinden mi?