Neler Yeni

ACİL! BU SİSTEM ALINIR MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerim Salman

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Yunus Emre Uzun
İtopyanın doğum gününe özel saat 10 da satışa açacağı sistemi almayı düşünüyorum Ankara mağazasındayım, bu fiyata alınır mı f/p mi?
https://www.itopya.com/kuark-dg-ank...0-xt-oc-edition-12gb-16gb-ddr5-1tb-nvm_h28605
alınır hocam rami 6000 cl30 a çekebilirsiniz ve sistemde gözükmüyor bu sisteme birde kule fan almayı ihmal etmeyin onu dışarıdan almanızı tavsiye ederim itopyadaki modeller biraz pahalı ve piyasadaki diğer modeller daha kaliteli

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerim Salman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınır hocam rami 6000 cl30 a çekebilirsiniz ve sistemde gözükmüyor bu sisteme birde kule fan almayı ihmal etmeyin onu dışarıdan almanızı tavsiye ederim itopyadaki modeller biraz pahalı ve piyasadaki diğer modeller daha kaliteli
Kule tipi fanım var, online da satışta yok sadece mağazaya özel. ben de mağazadayım şu an alsam mı almasam mı kararsız kaldım

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Yunus Emre Uzun
Kule tipi fanım var, online da satışta yok sadece mağazaya özel. ben de mağazadayım şu an alsam mı almasam mı kararsız kaldım
aşırı aşırı bir indirim göremedim şahsen

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerim Salman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aşırı aşırı bir indirim göremedim şahsen
Ben de kararsız kaldım, pc hocasının son paylaştığı 7700 xt li sistemden daha uyguna, Aralıkta paylaştığı 7700 xt li sistemin fiyatıyla da aynı

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,815
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Pek bir indirim yok alacaksan anakartı mutlaka b650 yap 1000tl koymaz ama çok şey katar

Top Bottom