aynenBöbrekci değilse yapıştır.Elden al!
elden al testlere iyi bak testte farklı kart gösterip sana farklı kart satabilir ona da dikkat et2. el bu fiyata rtx 2060s buldum. Almalımıyım geri satabilirmiyim? Seri cevap verirseniz güzel olur satılmasını istemiyorum. Alıcıyla konuştum sıkıntısı yok test te yaparız dedi
test edip al bence çok iyi fiyata bulmuşsun ama elden al2. el bu fiyata rtx 2060s buldum. Almalımıyım geri satabilirmiyim? Seri cevap verirseniz güzel olur satılmasını istemiyorum. Alıcıyla konuştum sıkıntısı yok test te yaparız dedi
3-4 Kişi gidin sonra bi bakarsın sol böbreğin yok,fake gpu olayları var 2060 modelinde var mıydı bilmiyorum ama ondan olabilir,mining kartı olabilir.İnternet kafe kartı olabilir.Arkadaşlar internetten sipariş vermicem, yüz yüze görüşerek alacağım. Ayrıca satan kişi tanıdığım biri
Aynen kardeşim 4gb ram fazlalık ediyodu 2gb taktımAynen kardeşim garantisi benim
%90 dolandırıcı
Satan kişinin bilgisayar mağazası var o yüzden sorun yok. oraya gidip alcam zaten3-4 Kişi gidin sonra bi bakarsın sol böbreğin yok,fake gpu olayları var 2060 modelinde var mıydı bilmiyorum ama ondan olabilir,mining kartı olabilir.İnternet kafe kartı olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen kardeşim 4gb ram fazlalık ediyodu 2gb taktım