2 kere çıkar tak yaptım bir şey değişmediçıkar tak yaptınmı ekran kartına temizlikten sonra bende yaşıyordum bu sorunu kendi kendine düzeliyordu sürekli tak çıkar yapardım biosu da sıfırlayabilirsin pili çıkararak
Görüntüyü anakarttan alıyorum aygıt yöneticisinde gözükmüyorDonanım değişikliği vs. gibi algılanıp windows sapıtabiliyo arada, ekran kartı driverını factory settingste tekrar kurmayı denedin mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablo ekran kartına takılı olmasına rağmen görüntü alabiliyorsan kart çalışıyordur çünkü![]()
Ayriyeten fanları da çalışmıyor ilk kasayı açtığımdaGörüntüyü anakarttan alıyorum aygıt yöneticisinde gözükmüyor
Nasıl sıfırlayacağımBios sıfırlayın.
Anakartın üzerindeki o yuvarlak gümüş pili çıkar.Ayriyeten fanları da çalışmıyor ilk kasayı açtığımda
Işığı yanıyor sadece ekran kartının
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl sıfırlayacağım
Psu kablosu takılıyken mi 3 4 kez basacağımAnakartın üzerindeki o yuvarlak gümüş pili çıkar.
Açma tuşuna 3-4 kez basıp içindeki elektriği boşalt, 1 dakika bekle ve pili geri tak.
Bu işlem anakartı fabrika ayarlarına döndürür ve donanımları yeniden tanımasını sağlar. Statik elektrik falan varsa onu da alır.
Denedim olmadı kafayı yiyeceğimPSU kapat ondan sonra çıkar bıos pilini ve 3-5 dk bekle amaç tüm elektriği kesmek ondan sonra anakart ayarları varsayılan olarak değişecek
Bilgisayarı ilk açtığımda ekran kartının fanı dönmeye yelteniyor çok az sonra dönmüyor ama ışığı falan yanıyor hepPSU kapat ondan sonra çıkar bıos pilini ve 3-5 dk bekle amaç tüm elektriği kesmek ondan sonra anakart ayarları varsayılan olarak değişec
Fan gpu sıfır yükteyken çalışmaz zatenAyriyeten fanları da çalışmıyor ilk kasayı açtığımda
Işığı yanıyor sadece ekran kartının
Normalde ekran kartına mı takılıydı yoksa hep mi anakartta kullandın?Görüntüyü anakarttan alıyorum aygıt yöneticisinde gözükmüyor