Windows 11 24H2 format ekranı biraz değişti format usbsini de disk olarak getiriyor bu ekrana başında disk 1 yazanlara asla dokunmuyorsun onun dışındakileri tek tek tıklayıp delete partition yapacaksın hepsi ayrılmamış alana dönüşecek. En son 1 tane ayrılmamış alan kalacak ona tıklayıp create partition yapıp direkt apply basabilirsin ardından diski sistem için bölecek next diyip devam edebilirsin bu kadar.Ne yapmalıyım
yanlış bilgilendirme yapmazsan iyi olur bu ekranda format usbsini de görüyor 24h2 atarken.Bütün bölümleri sil ve tek bölüm oluşturup kuruluma devam et.
disk 1 e dokunmaması gerekiyor mesajını düzenler misin veya siler misin.Bütün bölümleri sil ve tek bölüm oluşturup kuruluma devam et.
pro kurabilirsinPeki home mu kurayım pro mu
Dediklerini yaptımWindows 11 24H2 format ekranı biraz değişti format usbsini de disk olarak getiriyor bu ekrana başında disk 1 yazanlara asla dokunmuyorsun onun dışındakileri tek tek tıklayıp delete partition yapacaksın hepsi ayrılmamış alana dönüşecek. En son 1 tane ayrılmamış alan kalacak ona tıklayıp create partition yapıp direkt apply basabilirsin ardından diski sistem için bölecek next diyip devam edebilirsin bu kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada laptop kullanıyorsun formatı attığında wifi'yi görmeyebilir driver kurulu olmadığından. Kablolu olarak internete bağlanarak driver kurabilirsin. Disklerde HP Tools var oranın içinde driverlar vardır büyük ihtimal istersen onu silmeden yapabilirsin ama sağlıklı olan onu da temizleyip driverları internet üzerinden güncellerini indirmendir.
hocam emin misiniz bütün bölümleri silmesi gerekiyor tek bölümle diskle devam etmesi gerekiyor. Geçen aynısı yaptım hiç bir şey olmadıyanlış bilgilendirme yapmazsan iyi olur bu ekranda format usbsini de görüyor 24h2 atarken.
disk 1 e dokunmaması gerekiyor mesajını düzenler misin veya siler misin.
bilgisayar açılınca çıkartırsın ileri yaptıysanDediklerini yaptım
Flash ı ne zaman çıkarmam lazım
kendisi 100 e atlamış olabilir flashı bu ekrandan sonra çıkarttıysan sorun olmamıştır.Bu ekran %100 olmadan kapandı flash ı çıkardım şuan böyle bi sıkıntı olmuşmudur
disk 1 i silersen nasıl format atmayı düşünüyorsun ki disk 1 format usbsi oluyor windows 11 24h2 atarken format usbsini de disk olarak getiriyor bu ekrana üst tarafta açıkladım.hocam emin misiniz bütün bölümleri silmesi gerekiyor tek bölümle diskle devam etmesi gerekiyor. Geçen aynısı yaptım hiç bir şey olmadı
burda %52 yazıyor ya o dolmadan mı çıkarttın ?Bu ekran %100 olmadan kapandı flash ı çıkardım şuan böyle bi sıkıntı olmuşmudur
Yok hocam o ekrandan sonrabilgisayar açılınca çıkartırsın ileri yaptıysan
kendisi 100 e atlamış olabilir flashı bu ekrandan sonra çıkarttıysan sorun olmamıştır.
disk 1 i silersen nasıl format atmayı düşünüyorsun ki disk 1 format usbsi oluyor windows 11 24h2 atarken format usbsini de disk olarak getiriyor bu ekrana üst tarafta açıkladım.
burda %52 yazıyor ya o dolmadan mı çıkarttın ?
tamamdır şimdi beklemeye devam et açılacaktır bilgisayar kurulum adımlarına geçersin.Yok hocam o ekrandan sonra