mfatihonur
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
windows + r ' ye bas açılan yere services.msc yaz orada windows update servisi var onu kontrol et.Böyle
windows + r ' ye bas açılan yere services.msc yaz orada windows update servisi var onu kontrol et.Böyle
windows + r ' ye bas açılan yere services.msc yaz orada windows update servisi var onu kontrol et.
Kral tesekkur ederim telefon internetine bağlanınca çözüldüwindows + r ' ye bas açılan yere services.msc yaz orada windows update servisi var onu kontrol et.
internetin yüzünden update hizmetlerine bağlanmıyor olabilir telefon internetiyle çözüldüyse sebebi internet kaynaklıdır. Servislerde windows update servisi çalışıyor mu ?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kral tesekkur ederim telefon internetine bağlanınca çözüldü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Updateden sonra ne yapmam lazım bu konuda yardımcı olur musun
Yurttayım şuan ethernetle bagliydim kendi telefonuma kabloyla bağladım olduinternetin yüzünden update hizmetlerine bağlanmıyor olabilir telefon internetiyle çözüldüyse sebebi internet kaynaklıdır. Servislerde windows update servisi çalışıyor mu ?
tamam yurdun interneti yüzünden erişemedin update hizmetlerine onun için de cloudflare warp indir ücretsiz hızlı gecikmesiz vpn sorun yaşamadan kullanırsın internetini.Yurttayım şuan ethernetle bagliydim kendi telefonuma kabloyla bağladım oldu
Tamamdır yardımcı olduğun için teşekkürlertamam yurdun interneti yüzünden erişemedin update hizmetlerine onun için de cloudflare warp indir ücretsiz hızlı gecikmesiz vpn sorun yaşamadan kullanırsın internetini.
ne demek rica ederim.Tamamdır yardımcı olduğun için teşekkürler