Neler Yeni

Acil!! Hangi oyuncu koltuğunu almalıyım?

TayyipEFE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tayyip Cömert
Bütçe
9000
Merhabalar iyi forumlar. Exvega andromeda 2024 ve Hawk v6 model koltuklar arasında hangisini tercih etmeliyim? Exveganın sitesinde indirim bitmek üzere acil cevap verirseniz sevinirim. Ayrıca Hawk v4 v5 v6 modeller arasında fark var mı bilgilendirir misiniz?

bolaxiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bora Büyükedes
dostum bu koltuklar rahat mıdır bilmiyorum ama daha önce 2-3 tane koltuk kullandım bu bütçede değillerdi ama hiç rahat olmuyolar ofis sandalyesine yönelmeni öneririm. kendi adıma konuşacak olursam ikeadan 10000 liraya ofis sandalyesi aldım çok mutluyum. bakmak istersen eğer jarvfjallet olması lazım kod adının öyle bir şeyler.

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mazlum Pınar
Exvega için kounşuyorum, kardeşim 4 ay önce aldı ve kullanıyor hala ilk günkü gibi sapasağlam ve rahat, ben de 2-3 hafta önce aldım ve çok memnunum. Abimde Zio var ama Exvega gerçekten daha iyi diyebilirim.

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert Kazanan
dostum bu koltuklar rahat mıdır bilmiyorum ama daha önce 2-3 tane koltuk kullandım bu bütçede değillerdi ama hiç rahat olmuyolar ofis sandalyesine yönelmeni öneririm. kendi adıma konuşacak olursam ikeadan 10000 liraya ofis sandalyesi aldım çok mutluyum. bakmak istersen eğer jarvfjallet olması lazım kod adının öyle bir şeyler.
Katılıyorum +1

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Exvega için kounşuyorum, kardeşim 4 ay önce aldı ve kullanıyor hala ilk günkü gibi sapasağlam ve rahat, ben de 2-3 hafta önce aldım ve çok memnunum. Abimde Zio var ama Exvega gerçekten daha iyi diyebilirim.
Bende 1-2aydir kullanıyorum memnunum sorun yok şuanda alırken exstra özellikler eklemiştim

TayyipEFE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tayyip Cömert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Katılıyorum +1

Katılıyorum +1
Teşekkür ederim hocam oyuncu koltuğu düşünüyorum bu bütçelerdeki koltuklar sıkıntı çıkarmaz diye umuyorum inşallah öyledir 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 1-2aydir kullanıyorum memnunum sorun yok şuanda alırken exstra özellikler eklemiştim
Ne gibi özellikler hocam

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Teşekkür ederim hocam oyuncu koltuğu düşünüyorum bu bütçelerdeki koltuklar sıkıntı çıkarmaz diye umuyorum inşallah öyledir 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne gibi özellikler hocam
Visco sünger
Birde kolcak minderi ama onlara çokta gerek yok kolcaklarin ustu yumuşak

Palo DAYI 👑

80+ Gold

oliveforge99

80+ Silver
Şuan popüler oyuncu koltukları 9-10 bin civarından gidiyor. Kullanan biri olarak yarı fiyatlarını hak etmediğini düşünüyorum.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Yakup Bolat
Top Bottom