Neler Yeni

Yardım Acil kablosuz Delux M800DB Tekliyor

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
cs go war zone 2 gibi oyunlarda maus çok hızlı döndürürken drop girir gibi titriyor 14 gün oldu alalı önceden scrrolu sıkıntılı gelmişti iade etmiştim yenisini almıştım napıyım mesela sağa çevirdim mausu sağa gidiyor ortada fps düşüşü giib tekliyo sonra gidiyo

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
cs go war zone 2 gibi oyunlarda mouse çok hızlı döndürürken drop girir gibi titriyor 14 gün oldu alalı önceden scrrolu sıkıntılı gelmişti iade etmiştim yenisini almıştım napıyım mesela sağa çevirdim mausu sağa gidiyor ortada fps düşüşü giib tekliyo sonra gidiyo
sana 2.el glorius model d wireless verebilirim
cevap olarakda iade et çözülcek bir sorun değil

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Uygulaması var mı? Raporlama hızı vs değiştirmen mümkünse değiştirmeyi deneyebilirsin. İade edemezsen de garantiye gönderirsin ayıplı mal olduğu için servis raporu çıkarsa iade edebilirsin sanırım

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulaması var mı? Raporlama hızı vs değiştirmen mümkünse değiştirmeyi deneyebilirsin. İade edemezsen de garantiye gönderirsin ayıplı mal olduğu için servis raporu çıkarsa iade edebilirsin sanırım
var hocam 1000hz de kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

mouse hod height 2 mm debounce time 12 ms

Hasan344

80+ Gold
14 gün geçti iade et seçeneği kalktı
Bende de aynı model var şuan bir sıkıntı yok. Ama dediğin olay pcden dolayı da olabiliyor. Önceden başka bir mousede bendede oluyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,052,070
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara