Acil Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
40000
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Biraz fazla seçenek oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Genel kullanım amacım üniversitede kullanmak film izlemek ve oyun ounamak.
Aslında Oled laptopları aşırı derecede istiyorum fakat fiyatlar malum :(

13456 kronik 89 zayıf kalanlardan seç kafana göre.

13456 kronik 89 zayıf kalanlardan seç kafana göre.
Victus cihaz kullandım. Kronik dediğiniz sorun nedir ? Casper menteşe sorunu veya aşırı ısınma mı vardır ?

Kronik dediğiniz zaman firmanında kabul ettiği bütün serinin sorunlu olduğu bilinmesi gerekir. Örnek olarak Fiat egea 1.4 yağ yakma sorunu kronik, iPhone 5 üst tuş sorunu veya 6S batarya değişim programı... Gibi gibi...

Victus cihaz kullandım. Kronik dediğiniz sorun nedir ? Casper menteşe sorunu veya aşırı ısınma mı vardır ?

Kronik dediğiniz zaman firmanında kabul ettiği bütün serinin sorunlu olduğu bilinmesi gerekir. Örnek olarak Fiat egea 1.4 yağ yakma sorunu kronik, iPhone 5 üst tuş sorunu veya 6S batarya değişim programı... Gibi gibi...
hall sensörü bozuk
en mantıklı tercih asus tuf rtx 4060 r5 7535hs

6. Hp Victus 16 s0 ve s0 serisi

Victus 16 serileri islemci kod ilişkisi

S0 olanlar Amd 7xx0hs islemcililer
R0 olanlar İntel 1xx00h islemcililer
S1 olanlar Amd 8xx0hs islemcililer
R1 olanlar İntel 14x00hx islemcililer

Genel anlamda guzel cihazdir çok da satmıştır ancak bu serilerinde hall sensor sorunuyla karsilasilmistir.
Bu sensor kapagin kapandigini bildirir. Bu sayede kapak kapaliyken ekran isigi söner ve klavye çalişmaz. Sensör bozulunca cihazlar normal calisirken bile ekran gidip gelmesiyle karşılaşır.

Hp tarafinda daha once omen wf serilerinde de görülmüştür. Ancak omenlarda sensörün kablosunum çekilmesi ile tamamen normale dönmesi durumu victuslar için söz konusu degildir. Victuslarda sensör çekildiğinde makine kendini 45watt civarina limitleyip ayrica yuksek sicaklarda calismaya başlar. Bu kabul edilemez.
Bu sorunu yasiyorsaniz güç planlarindan ekran kapatilinca yapilacaklari "hiçbir şey yapma" moduna alıp harici monitörle sifir sorun sıfır mobilite takilabilirisiniz.

www.sikayetvar.com

HP Victus Şikayetleri - Şikayetvar

HP Victus şikayetleri için tıklayın! HP yorumları ve HP Victus şikayetleri sikayetvar.com'da!
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com

Çözüm: HP Victus 16 hall sensör çalışmaması

HP'nin Victus 16 s0xxxnt yani AMD 7000 serisi işlemcilere sahip modellerinde hall sensörü sorunu tespit edildi. Nedir bu hall sensörü diye soracaklarınız için şöyle açıklayayım. Laptopun kapağı kapatıldığında laptopu uyku moduna alan sensörün is midir? Bu parçanın ısıya daha dayanıksız halini...
www.technopat.net

Asus'un fiyatına da zam geldi önerebileceğiniz laptoplar var mı? 40k altı olursa iyi olur. Max 45k ya kadar çıkabilirim.

Hocam kaliteli güvenilir marka 4060 alacağınıza bunu alın daha iyi
Neye göre güvenilir? Herhangi bir sorun olduğunda ürünlerinin arkasında duracaklar mı? Servis ağı nasıl? Daha yeni bir marka ne kadar güvenebilirsin, hp victus da mesela menteşe sorunu çoğu kullanıcıda 1 yıl sonra ortaya çıktı. Bu arada 4060 ın performansı 5050 den daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun 7435 cpu 16/512 lisini 33.000 bine almıştık...
İyi fiyata almışsınız ne zaman almıştınız? Memnunmusunuz?

Neye göre güvenilir? Herhangi bir sorun olduğunda ürünlerinin arkasında duracaklar mı? Servis ağı nasıl? Daha yeni bir marka ne kadar güvenebilirsin, hp victus da mesela menteşe sorunu çoğu kullanıcıda 1 yıl sonra ortaya çıktı. Bu arada 4060 ın performansı 5050 den daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi fiyata almışsınız ne zaman almıştınız? Memnunmusunuz?
Ürünlerinin arkadasında durmasalar neden bu kadar büyüsünler? Tabi size kalmış ben olsam gamegaraj alırdım.

Geri