flashı taktım tuşa bastım ışık yanmıyorBios güncel olmadığından olabilir. Bios flashBack nasıl yapamadınız onu anlamadım?
Bios dosyasının ismini MSI.rom yaptın değil mi?flashı taktım tuşa bastım ışık yanmıyor
yanlış mı attım acaba içine
rom u büyük yazdımBios dosyasının ismini MSI.rom yaptın değil mi?
MSI.ROMrom u büyük yazdım
Tamam o sorun değil. Fat32 olarak biçimlendirdin mi?rom u büyük yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MSI.ROM
evet acaba bellek 2gb en az 8 olması gerekir mi ?Tamam o sorun değil. Fat32 olarak biçimlendirdin mi?
Sanmam, peki psu açık mı? Pc kapalı olsun sadece psu açık olsun.evet acaba bellek 2gb en az 8 olması gerekir mi ?
evet portun çevresi beyaz zaten flash bios falan yazıyoTamam o sorun değil. Fat32 olarak biçimlendirdin mi?
Birde doğru porta takıyorsun değil mi?
flashı takıyorum sonra kasayı çalıştırıp o siyah tuşa basıyorumevet portun çevresi beyaz zaten flash bios falan yazıyo
Kasayı çalıştırmana gerek yok kasa kapalı olsun sadece psu da bulunan şalter açık olsun sonra usb belleği tak tuşa 1 defa bas.evet portun çevresi beyaz zaten flash bios falan yazıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
flashı takıyorum sonra kasayı çalıştırıp o siyah tuşa basıyorum
Tamam hemen deniyicemKasayı çalıştırmana gerek yok kasa kapalı olsun sadece psu da bulunan şalter açık olsun sonra usb belleği tak tuşa 1 defa bas.
Cpu ve 24 pin güç bağlantısının takılı olduğundan emin olun.Tamam hemen deniyicem
takılıCpu ve 24 pin güç bağlantısının takılı olduğundan emin olun.