ACİL MONİTÖR önerisi

myzre

80+
Reaksiyon skoru
28
beyler tam şuan sipariş vereceğim o yüzden sizede sormak istedim samsung oddsey g4 7600 7700 tl civarı
bu monitör ise 200 hz ve testleri iyi çıktı recep baltasta 5200 tl
Hangisi alınır 40 hz için fiyat farkına değermi

Abimde 180den 240 geçti hiçbir fark hissedemediğini söyledi sizce bu durum nasıl ?

beyler tam şuan sipariş vereceğim o yüzden sizede sormak istedim samsung oddsey g4 7600 7700 tl civarı

Abimde 180den 240 geçti hiçbir fark hissedemediğini söyledi sizce bu durum nasıl ?
Oncelikle aradaki o bahsettigin farki gercek kullanimda anlamak imkansiz. Yani demek istiyorum ki ha 200 olmus ha 240.
Sonrasinda ise bu iki monitorden ben Samsung olani secerdim. Teknolojik olarak, kalite olarak ve destek acisindan Samsung'u diger monitorden daha ileride goruyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartin ve islemcin nedir?

Oncelikle aradaki o bahsettigin farki gercek kullanimda anlamak imkansiz. Yani demek istiyorum ki ha 200 olmus ha 240.
Sonrasinda ise bu iki monitorden ben Samsung olani secerdim. Teknolojik olarak, kalite olarak ve destek acisindan Samsung'u diger monitorden daha ileride goruyorum.
Teşekkürler hocam

Ekran kartin ve islemcin nedir?
7800x3d 9060xt 16

Ne tür oyunlar oynarsın online oyunlar için 40 hz daha fazla olması senin için daha iyi olur hikayeli oyunlarda ise fazla gerek yoktur bende Samsung olanı şeçerdim

Teşekkürler hocam

7800x3d 9060xt 16
Peki neden 1080p monitor secimi yapiyosunuz? Sisteminiz gayet guncel, guzel bir sistem. 2k 27 inch guzel bi monitor yakisir bu sisteme diye dusunuyorum?!

Peki neden 1080p monitor secimi yapiyosunuz? Sisteminiz gayet guncel, guzel bir sistem. 2k 27 inch guzel bi monitor yakisir bu sisteme diye dusunuyorum?!
Genelde fps oyunu oynuyorum hocam

Ne tür oyunlar oynarsın online oyunlar için 40 hz daha fazla olması senin için daha iyi olur hikayeli oyunlarda ise fazla gerek yoktur bende Samsung olanı şeçerdim
Fps oynuyorum genelde hikayeliyrde girerim arada bir

Genelde fps oyunu oynuyorum hocam
Olsun, ben de 'genelde' fps oynuyorum.
Valorant, pubg, lol, hikayeli oyunlar, bf serisi vb. oyunlar oynuyorum ve 2k da 27 inch monitor kullaniyorum ve gayette memnunum. Almisken sizi memnun edecek birsey olsun istedigimden dolayi ve sisteminize yakisacak bir sey oldugundan dolayi birazda 2k monitor onermistim.

Olsun, ben de 'genelde' fps oynuyorum.
Valorant, pubg, lol, hikayeli oyunlar, bf serisi vb. oyunlar oynuyorum ve 2k da 27 inch monitor kullaniyorum ve gayette memnunum. Almisken sizi memnun edecek birsey olsun istedigimden dolayi ve sisteminize yakisacak bir sey oldugundan dolayi birazda 2k monitor onermistim.
2Kda hz düşüyor hocam ondan almiyorum

2Kda hz düşüyor hocam ondan almiyorum
Anladim. Dedigim gibi o zaman benim onerim samsung'tan yana. Ama ben olsam (ORNEK VERIYORUM - ONERI DEGILDIR) asagidaki monitorlerden secimimi yapardim. Sizin matematiginize gore 60 hz ile 180 hz arasi olsa ciddi fark olur. ama 180 hz ve 240 hz arasi ucurum bir fark olmaz, bilmem anlatabildim mi?

Anladim. Dedigim gibi o zaman benim onerim samsung'tan yana. Ama ben olsam (ORNEK VERIYORUM - ONERI DEGILDIR) asagidaki monitorlerden secimimi yapardim. Sizin matematiginize gore 60 hz ile 180 hz arasi olsa ciddi fark olur. ama 180 hz ve 240 hz arasi ucurum bir fark olmaz, bilmem anlatabildim mi?

Hocam fps oyunları için inch sorunuda olmazmı 27

Hocam fps oyunları için inch sorunuda olmazmı 27
Ben ciddi sekilde onem teskil eden insanlar icin bir oneride bulunmadim. Esporcular icin bu ne kadar onem teskil ediyor onu da bilmiyorum, tecrube etmemisim. Ciddi bir esporcu da degilim. Meslegim de degil. Girerim valorant oynarim (kaldi ki 24 inch'te de uzun zaman oynadim. Valorant csgo ve digerlerini, ciddi bir fark olmadi. Sorun olmadi) hikayeli oyunumu da oynar, filmimi de izler hevesimi alir rahatlar cikarim.

Eger sistemin guzel olmasa 'yahu arkadas sunu soyle yapsan daha iyi olur be' diye de onermek istemem. Olanagin var iken yapsan iyi olur demek istiyorum. 30 35 40 inch olsa dediginiz dogru, ben bile sorun hissederim, ekranin bi tarafindan bi tarafina bakarken zorlanmak gibi.

hangisi bütceni zorlamayacaksa onu al 40 hz çok bi fark yaratmaz samsung alıcam dersen g4 de ghosting var diye hatırlıyorum g5 e yonelebilirsin

Geri