Neler Yeni

Yardım ACİL OYUNCU KOLTUĞU LAZIM BÜTÇE 10K

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Jiyu
xDrive anka daha yeni aldım 1 aydır test ediyorum tüm anka fiyat bandında olan modelleri denedim ve net olarak en rahatı xdrive anka xDrive akdeniz ile arasında kalmıştım görüntüye aldanıp fakat kesinlikle anka rahatlık ve geniş oturma yapısı sayesinde çok daha rahat ettiriyor ben gayet memnunum bu fiyat bandında alınabilecek en iyi koltuk kumaş anka modeli olabilir
anka mı 15'li plus mu ?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ahmet
link alabilirmiyiz , markus ne diyorsunuz hocam alınır mı? alınmazmı sofistike olarak göze çok hoş ve sade geliyor hawkda da herkes şikayetçi bu bel boyun yastıklarından dolayı , zio , dxracer gibi markalar tercih edilebilirmi bilmiyorum xdrive anka söyliyende çok oldu tasarım olarak çok iyi duruyor ama beni taşırmı rahat edermiyim bilmiyorum

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Jiyu
xdrive mağazasına gittim , kısa süreliğine oturdum.
Daha önce hiç ofis ya da oyuncu koltuğu kullanmadığım ve uzun süreli oturmadığım için kararsızım.
Bana çok rahat gelmedi , xdrive 15'li plus ya da xdrive tarsus denemek istemiştim ama yoktu :(
Anka ile 15'li plus arasında ne afrkı var acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç bilmiyor düz olana baktım herhalde 15 plus yok bildiğim ankada
ikisi farklı model

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Çavuş
acil bi sağlam bi öneri lazım ona göre alalım jiyu ile 2x yedi tüm koltuklar zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Çavuş
1.90 boyum kilomda 80-90 arasında rahat edebileceğim uzun saatler oturduğumda benim belimi ağrıtmayacak güzel bi koltuk istiyorum markus vs. çok kafama yatmadı herkes şikayetçi xdrive anka var hawk futresi var sizce ne tercih etmeliyim taşırmı beni

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Nesim Mutlu
Xdrive Akdeniz kullanıyorum memnunum oturma yeri ne sert ne yumuşak olması gerektiği gibi. Boy 184 kilo 86. 190 boy için bence kısa kalabilir 185 sınır olarak düşünebilirsin. Boyun yastığını fırlattım bir kenara aşırı rahatsız bence ama bel yastığını kullanıyorum. Genel olarak kaliteli hissettiriyor. Gıcırdama vs şu anlık yok 2 aydır kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Çavuş
Xdrive Akdeniz kullanıyorum memnunum oturma yeri ne sert ne yumuşak olması gerektiği gibi. Boy 184 kilo 86. 190 boy için bence kısa kalabilir 185 sınır olarak düşünebilirsin. Boyun yastığını fırlattım bir kenara aşırı rahatsız bence ama bel yastığını kullanıyorum. Genel olarak kaliteli hissettiriyor. Gıcırdama vs şu anlık yok 2 aydır kullanıyorum.
ya bilmiyorum hawk öneren var ama şikayetleri çok boyuma kiloma rahat edebileceğim sırt sağlımın iyiliği için hangi koltuğu tercih etmeliyim iyice kafam karıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,101
Üyeler
167,248
Son üye
Eywlul03
Top Bottom