conveyor belt overlord
80+ Silver
Hangi kulaklığı denesemde mikrofon çalışmıyor yardım edermisiniz
bakıyorum unuttum onuGizlilik ayarlarında mikrofonu uygulamalar kullanması için izin açık mı?
evcet açıkGizlilik ayarlarında mikrofonu uygulamalar kullanması için izin açık mı?
usb dönüştürücü ile deneyin jak girişleriniz problemlidir belki.Hangi kulaklığı denesemde mikrofon çalışmıyor yardım edermisiniz
ses geliyor amausb dönüştürücü ile deneyin jak girişleriniz problemlidir belki.
USB ses kartı alıp deneyin 15 TL bişiHangi kulaklığı denesemde mikrofon çalışmıyor yardım edermisiniz
ama kaliteli alın genelde 10 15 liralık olanlar cızırtı yapıyorUSB ses kartı alıp deneyin 15 TL bişi
usb dönüştürücü jak girişini usb ye çeviriyor zaten 15-20 lira verip deneyebilirsiniz.ses geliyor ama
ve usb dönüştürüm yok ve jakk girişli kulaklık
hocam kaliteliler 25 lira falan zaten uzulmenize gerek yokUSB ses kartı alıp deneyin 15 TL bişi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama kaliteli alın genelde 10 15 liralık olanlar cızırtı yapıyor
yok ondan üzgün atmadım şuan alamayacağım için üzgün attımhocam kaliteliler 25 lira falan zaten uzulmenize gerek yok
Hocam bahsettiğiniz olay eski Bilgisayarımda vardı ne yapsam çözememiştim. eğer çözerseniz etiketleyin bende denemek isterimHangi kulaklığı denesemde mikrofon çalışmıyor yardım edermisiniz
deniyorumSes Ayarlarına gelip Kayıt Cihazının altındaki " Sorun Gider " butonuna tıklamayı dener misin? Bu sorun bende de ara sıra oluyor ve bu şekilde çözüyorum. Sebebi belli değil ama belli bir nedenden dolayı bilgisayar mikrofonunu susturuyor.
deniyorum