Neler Yeni

Yardım ACİL:::: ptt avm den pintihubsoftware'nin sattığı win11 home lisansı sıkıntı çıkarır mı?

Cann01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Can
Merhaba bugün win 11 formatı attım home paketiyle.
ptt avm de 17.5tl ye win 11 home lisansı satılıyordu lisansı girdim ancak telefonla etkinleştir gibi bir şey çıktı başka bilgisayarda kullanılıyor gibisinden bir şey. Bilgisayara bir şey olur mu lisans su an kaydedilmiş lisansı değiştirle girdiğim için. Yeniden format atmam gerekir mi?

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
ptt avm de 17.5tl ye win 11 home lisansı satılıyordu lisansı girdim ancak telefonla etkinleştir gibi bir şey çıktı başka bilgisayarda kullanılıyor gibisinden bir şey. Bilgisayara bir şey olur mu lisans su an kaydedilmiş lisansı değiştirle girdiğim için. Yeniden format atmam gerekir mi?
Ben ordan win 10 lisansı aldım etkinleştirilmedi koddan dolayı direkt pintiavm sitesine girdim yazdım oraya adamlar hemen farklı kod verdiler çözdüler

Cann01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ordan win 10 lisansı aldım etkinleştirilmedi koddan dolayı direkt pintiavm sitesine girdim yazdım oraya adamlar hemen farklı kod verdiler çözdüler
verdikleri ürün anahtarını girdim ve bilgisayara kaydedildi ve etkinleştirilmedi. Bir sıkıntı çıkarır mı bu? Yeniden format atmama gerek var mı eski format attığımdaki sanırım deneme keyi üstüne yazıldı.

Megan

80+ Silver
Ben 10tl ye pintistoreden wind10 pro kodu almıştım sorun olmadı

Cann01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
verdikleri ürün anahtarını girdim ve bilgisayara kaydedildi ve etkinleştirilmedi. Bir sıkıntı çıkarır mı bu? Yeniden format atmama gerek var mı eski format attığımdaki sanırım deneme keyi üstüne yazıldı.
etkinleştirmessem bir kaybım olur mu ilerde. Şu an temiz win 11 kurulumu yaptım da
1660410789609.png
anahtarı girdikten sonra telefonla etkinleştir kısmı geldi ürün anahtarı da değişti sanırım format attığımdakini kontrol etmedim ama bana verikleri kodun son satırıyla aynı olmuş. Şu an temiz format attım diyordum ama bozdum mu tekrar mı format atmam gerekiyor?

Top Bottom