Neler Yeni

Yardım (ACIL) redmi 10c vs redmi note 7 hangis idaha iyi

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
şuan teknosadayım ailemle mecbur bunu bulduk note 7 de eskidi ama bilemedim şuan ama almazsak hiç almazlar acil cevaplar mısınız elimde note 7 dursun mu donuyor biraz 10c mi yoksa almalıyım lütfen acil destek hızlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan teknosadayım ailemle mecbur bunu bulduk note 7 de eskidi ama bilemedim şuan ama almazsak hiç almazlar acil cevaplar mısınız elimde note 7 dursun mu donuyor biraz 10c mi yoksa almalıyım lütfen acil destek hızlı
samsung a04s seçeneği de var

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
10c işlemcisi daha iyi bi telefon ama farkedermisin bilmiyorum aşırı bi fark yok note7 kullanmakta mantıklı

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,688
İsim
Hacı
3 telefon içinden Redmi 10c.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
realm c25y nasıl oeki hocam acil döner misin
10c ile nerdeyse aynı işlemci hızı daha düşük ama grafik birimi daha iyi illaki yeni tel alcaksan 10c en mantıklısı

10c ile nerdeyse aynı işlemci hızı daha düşük ama grafik birimi daha iyi illaki yeni tel alcaksan 10c en mantıklısı
O fiyarlarda başka tel varmı bilmiyorum bi bakmak lzm

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

saol kankam eyw realme c25y aldım ya taksit mevzusu xiaomi 10c alma planını bozdu alamadık sağlık olsun teşekkürler

peki benim şimdi elimdeki telefon xiaomi yeni aldıgım realme içindeki herşeyi galeriyi kişileri müzikleri özellikle aktarma var mı tek seferde tek tek uğraşmak mı lazım

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
saol kankam eyw realme c25y aldım ya taksit mevzusu xiaomi 10c alma planını bozdu alamadık sağlık olsun teşekkürler

peki benim şimdi elimdeki telefon xiaomi yeni aldıgım realme içindeki herşeyi galeriyi kişileri müzikleri özellikle aktarma var mı tek seferde tek tek uğraşmak mı lazım
Xioami cloud var ordan yaparsın

Top Bottom