- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben ısınmadan bahsetmedim ve videoyu izledim tek sorunum stok hızlarda düşük skor almasıal kardeşim. bak.
ben ısınmadan bahsetmedim ve videoyu izledim tek sorunum stok hızlarda düşük skor almasıal kardeşim. bak.
denetim masasından yüksek performans ı seçtin mi ?_ben ısınmadan bahsetmedim ve videoyu izledim tek sorunum stok hızlarda düşük skor alması
kardeşim adam bile. 3663 almış 4.2Ghz. yapmış adam öyle puan alıyor cinebench de gayet iyi skor. seninki.ben ısınmadan bahsetmedim ve videoyu izledim tek sorunum stok hızlarda düşük skor alması
evetdenetim masasından yüksek performans ı seçtin mi ?_
brom tamamda çoğu kaynakta stock hızlarda 3600 puan yazıyorkardeşim adam bile. 3663 almış 4.2Ghz. yapmış adam öyle puan alıyor cinebench de gayet iyi skor. seninki.
silikon kalitesi olduğu için. 4.2Ghz de. 3773 puan iyi seninkide yani. turbo boost kapatıp atarmısın sonucu ?evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
brom tamamda çoğu kaynakta stock hızlarda 3600 puan yazıyor
1,2v 4250 mhz 8*x 3200mhz cl 16 bellek ile 3845 aldı şuan test ettimmerhaba dostlar,
ryzen 5 3600 ile standart ayarlarla cinebench r20 testinden 3330-3400 arası bir puan alıyorum .
işlemci 3.7 de en fazla 83 derecede çalışıyor (test te)
ryzen master ile 4.2 ghz 1.25 volt ile 3773 puan aldı sizce normal mi ? sorun nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
forumda bir kaç kişinin başına daha gelmiş.
nasıl kapatacağım bios tanmısilikon kalitesi olduğu için. 4.2Ghz de. 3773 puan iyi seninkide yani. turbo boost kapatıp atarmısın sonucu ?
ramlerde fark ediyor şaka bi yandan. cinebench de Ram freanks da1,2v 4250 mhz 8*x 3200mhz cl 16 bellek ile 3845 aldı şuan test ettim
evet biosdan.nasıl kapatacağım bios tanmı
ramlerinle alakalı olabilir cidden. ramlerin ney ? kaç mhz?1.3 e kadar yükselttim aynı