!ACİL! Vatan'dan OEM Sistemden M2ssd Satma

cskasap

80+
Reaksiyon skoru
66
Merhaba Arkadaşlar Ben vatandan hazır sistem aldım daha elime ulaşmadı orda verilen m2ssd kutusunu açmadan satmak istiyorum.
ama bana fatura toplu verilecekmiş Sattığım Kişi Fatura isterse ona kopyasını versem sıkıntı olur mu

Faturada adresin tc kimlik numaran olur vermek istersen ver orası sana kalmış. Ben olsam satacağıma 2. Ssd yaparım ya da ssd kutusu alır taşınabilir ssd yaparım. Satmak hem uğraştırıyor hem ucuza gidiyor.

Faturada adresin tc kimlik numaran olur vermek istersen ver orası sana kalmış. Ben olsam satacağıma 2. Ssd yaparım ya da ssd kutusu alır taşınabilir ssd yaparım. Satmak hem uğraştırıyor hem ucuza gidiyor.
başka bir şey olmaz değilmi tc olmassa faturada adres gözüksün sıkıntı yok en kötü silerim ama çok ucuza giderse satmam

başka bir şey olmaz değilmi tc olmassa faturada adres gözüksün sıkıntı yok en kötü silerim ama çok ucuza giderse satmam
Satma en iyisi. Ben 5 yıl dramsiz James Donkey ssd kullandım sıkıntısız sonra dramli alıp eskiyi kutuladım taşınabilir yaptım. Her şey bir anda en iyisi olacak diye bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,346
Üyeler
192,690
Son üye
TolgahanYagzz
Geri