Fabrika ayarlarına sıfırlayıp modemi tekrar denedin mi hocam ?TürkNet e geçtim. Bana gönderdikleri kullanıcı adı ve şifreyi girdim. Ama internete bağlanmıyor. WAN da bağlanıyor diyor. Yardım edin.
Denedim hocam. Bilgin varsa veya anlayan birini tanıyorsan yardım edebilirmisinizFabrika ayarlarına sıfırlayıp modemi tekrar denedin mi hocam ?
Hocam yardım edebilirmisin.Fabrika ayarlarına sıfırlayıp modemi tekrar denedin mi hocam ?
Yardım edebilecek yokmu?TürkNet e geçtim. Bana gönderdikleri kullanıcı adı ve şifreyi girdim. Ama internete bağlanmıyor. WAN da bağlanıyor diyor. Yardım edin.
Kral wan da Nat kapalı anladığım kadarıyla Nat bakarmısın kapalı ise aç kaydet sorunun düzelmesi lazım eyer Nat açık değilse turknet ile iletişime geçmeni tavsiye ederimTürkNet e geçtim. Bana gönderdikleri kullanıcı adı ve şifreyi girdim. Ama internete bağlanmıyor. WAN da bağlanıyor diyor. Yardım edin.
Modem ip almıyor olabilir hocam dün hastalandım o yüzden bakamadım kusura bakma. Türknete destek konusu aç modem ip almıyor diye. Bazen yeni id şifre verip hallediyorlar.Denedim hocam. Bilgin varsa veya anlayan birini tanıyorsan yardım edebilirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yardım edebilirmisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım edebilecek yokmu?