ACİL wan bağlanmıyor

UmutM.

80+
Reaksiyon skoru
23
TürkNet e geçtim. Bana gönderdikleri kullanıcı adı ve şifreyi girdim. Ama internete bağlanmıyor. WAN da bağlanıyor diyor. Yardım edin.

Ekler

• 17317838075871201326097348578854.jpg
    17317838075871201326097348578854.jpg
    4 MB · Hit: 33
TürkNet e geçtim. Bana gönderdikleri kullanıcı adı ve şifreyi girdim. Ama internete bağlanmıyor. WAN da bağlanıyor diyor. Yardım edin.
Fabrika ayarlarına sıfırlayıp modemi tekrar denedin mi hocam ?

Denedim hocam. Bilgin varsa veya anlayan birini tanıyorsan yardım edebilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yardım edebilirmisin.

Yardım edebilecek yokmu?

Son düzenleme:
Kral wan da Nat kapalı anladığım kadarıyla Nat bakarmısın kapalı ise aç kaydet sorunun düzelmesi lazım eyer Nat açık değilse turknet ile iletişime geçmeni tavsiye ederim

Denedim hocam. Bilgin varsa veya anlayan birini tanıyorsan yardım edebilirmisiniz

Hocam yardım edebilirmisin.

Yardım edebilecek yokmu?
Modem ip almıyor olabilir hocam dün hastalandım o yüzden bakamadım kusura bakma. Türknete destek konusu aç modem ip almıyor diye. Bazen yeni id şifre verip hallediyorlar.

Geri