İSO dosyanızda sorun var gibi duruyor pek detaylı bilmiyorum yeniden orijinal bir ISO dosyası indirim usb belleğe öyle yazdırıp tekrar kurulum yapmayı deneyin.win 10 a yükseltirken bu hatayı aldım ve ne yaoarsam yapayım hep aynı noktaya geri dönüyorum lütfen yardım edin
Format flashini baştan hazırla öyle denewin 10 a yükseltirken bu hatayı aldım ve ne yaoarsam yapayım hep aynı noktaya geri dönüyorum lütfen yardım edin
ben uefi ile hazırlamıştım ama windowsu kurmak istediğim bölüm gpt falan diyodu, bununla bir alakası var mıİSO dosyanızda sorun var gibi duruyor pek detaylı bilmiyorum yeniden orijinal bir ISO dosyası indirim usb belleğe öyle yazdırıp tekrar kurulum yapmayı deneyin.
Alakası olabilir ama dediğim kadar deneyerek yapabiliyorum ama anlatacak derecede bilgi sahibi değilim Youtube'dan bakabilirsiniz.ben uefi ile hazırlamıştım ama windowsu kurmak istediğim bölüm gpt falan diyodu, bununla bir alakası var mı
pc eski pc galiba gpt yap eskiyseben uefi ile hazırlamıştım ama windowsu kurmak istediğim bölüm gpt falan diyodu, bununla bir alakası var mı