Sığarsa da ucu ucuna sığar.kanka aynı kasa ben de var, çoğu 3 fanlı ekran kartı modeli sığmıyor diye biliyorum araştırmıştım
Sığarsa da ucu ucuna sığar.kanka aynı kasa ben de var, çoğu 3 fanlı ekran kartı modeli sığmıyor diye biliyorum araştırmıştım
daha minimal 3 fanlılar sığıyor da diğerleri çok zorSığarsa da ucu ucuna sığar.
Sizinde kasa öneriniz var mı hocam?Kart 312mm kasanın ekran kartı desteği fan takılıyken 305mm fan takılmadan 335mm
Fansız takmak zorunda kalabilirsin ya da kasayı değiştirebilirsin
Bugün bakıcam işten sonra hocam ve inşallah incehesap gaming gecesinde birseyler düşer bugünvatana baktınızmı indirimler var
Hocam keşke bugün öğlen vatan indirimlerinden 9070xt düşürseydinSizinde kasa öneriniz var mı hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bugün bakıcam işten sonra hocam ve inşallah incehesap gaming gecesinde birseyler düşer bugün
kaçırdım çalışıyordum hocam maalesef :/Hocam keşke bugün öğlen vatan indirimlerinden 9070xt düşürseydin
Ben de 9070xt bakıyordum 24.5a 9070 gelince onu tercih ettim kasaya da sığıyor brn de xpg valor mesh düşünüyorum
Ben de güzel psu lu kasa arayışına girdim hocam valor mesh için psuda kronik fan tıkırtısı çıktığı söyleniyor riske almak istemedim hiçkaçırdım çalışıyordum hocam maalesef :/
şöyle bi kasa buldum ama psu kaliteli mi bilmiyorum
![]()
Bitfenix MH100 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm FRGB Fan ATX Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam ben buradan kontrol ediyorum PSU Tier ListBen de güzel psu lu kasa arayışına girdim hocam valor mesh için psuda kronik fan tıkırtısı çıktığı söyleniyor riske almak istemedim hiç
fena degil gibi ama bilmiyorumBen de güzel psu lu kasa arayışına girdim hocam valor mesh için psuda kronik fan tıkırtısı çıktığı söyleniyor riske almak istemedim hiç