Neler Yeni

Acil yardım cpu 96 - 99 derecelere çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cengiz Emre Çalıkuşu
Herkese iyi forumlar 4-5 gün önce aldığım Asus tuf f 15 fx506 lı hn012 model laptop ısınıyordu bugün msi afterburner programını yükledim sniper ghost warrior contracts 2 oyununda test ettim işlemcim(i5 10300h) 95 derecenin üstüne çıktı ne yapmam gerek bu değrler düşündüğüm kadar yüksek mi? Acil yardım.
IMG_20210828_124425.jpg

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Tam olarak emin değilim fakat ASUS'un bu modelinde ısınma sorunu vardı herhalde.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Tam modeli atar mısınız? Keşke almadan sorsaydınız. Çözmüş olduklarını iddia ettikleri sıcaklık sorunları 2021 kasası dahil asus tuf'un çoğu kasasında devam ediyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam olarak emin değilim fakat ASUS'un bu modelinde ısınma sorunu vardı herhalde.
Fx değil de a sorunluydu dediler ama f serisinde de sorun yaşayan çok kişi gördüm...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cengiz Emre Çalıkuşu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam modeli atar mısınız? Keşke almadan sorsaydınız. Çözmüş olduklarını iddia ettikleri sıcaklık sorunları 2021 kasası dahil asus tuf'un çoğu kasasında devam ediyor...

Fx değil de a sorunluydu dediler ama f serisinde de sorun yaşayan çok kişi gördüm...
Bu ürün

96-99 derece çok fazla. Yeni satın aldığınız için yapabileceğiniz çok bir şey yok, iade etmeyi deneyin.
Hepsiburada üzerinden satın almıştım satıcıya soru olarak gönderdim iade etmeyi deniyicem

Son düzenleme:
Top Bottom