valla net emin değilim de yok diye biliyorum1. karta var 2. kartda taksit yok nasıl olmaz bu ya
Hocam bankalar aynı değilse olmayabilir, her banka vermiyor. Verse bile bazı alışverişlere veriyor.anladım, iadesini bekliyeceğiz o zaman
aynı kartı girip denedim farklı kartlar denedim gene aynı sanırım 2. karta taksit yapmıyor.Hocam bankalar aynı değilse olmayabilir, her banka vermiyor. Verse bile bazı alışverişlere veriyor.
1. karta var 2. kartda taksit yok nasıl olmaz bu ya
Bankanı arayıp onuda taksitlendirebilirsin
Sonradan taksit imkanı sunan bankalar da var alışverişten sonra uygulamaya bakabilirsiniz.acaba banka uygulamasından taksitlendiriliyor olmasın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama oda her yerde geçerli değil diye biliyorum.
baktım taksitle ilgili bir şey yazmıyor.Sonradan taksit imkanı sunan bankalar da var alışverişten sonra uygulamaya bakabilirsiniz.
süre doldu iptal oldu ödeme iadesini beklicem diğer kartın şimdi ama şimdi aldım diyelim taksitlendiremedim diyelim ne olucak ?Ödeme yaptıktan sonra bankana taksitlendirebiliyor musun?
normalde asgari borcu ödeyip taksitlendirme olayı var banka uygulamasındabaktım taksitle ilgili bir şey yazmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
süre doldu iptal oldu ödeme iadesini beklicem diğer kartın şimdi ama şimdi aldım diyelim taksitlendiremedim diyelim ne olucak ?