Neler Yeni

Yardım Acil Yardım Thermalright montajı yardım

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
Merhaba arkadaşlar Thermalright assasins 120 de argb modelini montaj yapacağım ama bir sıkıntı var şu videodaki dk 2.10 da pembe plastik takıyor bende o takilan yer yok anakart da yer yok

Ekler

• Screenshot_20230929_193122_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230929_193122_com.android.gallery3d.jpg
    1 MB · Hit: 41

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
kanka bence bi önce kasayı temizlemeni öneririm ekran kartının üstü bembeyaz olmuş bi toz falan al
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen birde orda olan vidalarıda sökmüşsün o yüzden takacak yerin yok

Thadox

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar Thermalright assasins 120 de argb modelini montaj yapacağım ama bir sıkıntı var şu videodaki dk 2.10 da pembe plastik takıyor bende o takilan yer yok anakart da yer yok

Hocam anakartınızın arkasına takılan dikdörtgen metal bir plaka var. Adamın taktığı o pembe şeyler anakarta değil bahsettiğim dikdörtgen plakaya. Sanırım siz o dikdörtgen plakayı lazım olmaz diye düşünüp kenara kaldırdınız.

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka bence bi önce kasayı temizlemeni öneririm ekran kartının üstü bembeyaz olmuş bi toz falan al

sen birde orda olan vidalarıda sökmüşsün o yüzden takacak yerin yok
Knk onu temizlerim de ryzen 5 5600 kullanıyorum soket fanı sokerken yanlış mı söktüm

Hocam anakartınızın arkasına takılan dikdörtgen metal bir plaka var. Adamın taktığı o pembe şeyler anakarta değil bahsettiğim dikdörtgen plakaya. Sanırım siz o dikdörtgen plakayı lazım olmaz diye düşünüp kenara kaldırdınız.
Knk sistemi hazır aldım hiç ellemedim o günden beri açıp bakmadım içini ilk defa açıyorum

Thadox

80+ Bronze
Knk onu temizlerim de ryzen 5 5600 kullanıyorum soket fanı sokerken yanlış mı söktüm

Knk sistemi hazır aldım hiç ellemedim o günden beri açıp bakmadım içini ilk defa açıyorum
1696005769658.png

Şöyle bir şey olmalı orda. Hazır aldığınızda stok fan ile geliyor. Stok fanı da takmak için bu aparat gerekli.

Thadox

80+ Bronze

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam soğutucu ile gelmez bu aparat. Anakart ile gelen bir şey. Ben de şu linkteki ürünü montajladım oradan biliyorum. Bende amd işlemci kullanıyorum
Knk anakartım b450m-a2 acaba anakarta mı uyumlu değil

Hocam soğutucu ile gelmez bu aparat. Anakart ile gelen bir şey. Ben de şu linkteki ürünü montajladım oradan biliyorum. Bende amd işlemci kullanıyorum
Knk stok soğutucuyu böyle söktüm doğru mu

Ekler

• Screenshot_20230929_195135_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230929_195135_com.android.gallery3d.jpg
    887.5 KB · Hit: 23

Thadox

80+ Bronze
Knk anakartım b450m-a2 acaba anakarta mı uyumlu değil

Knk stok soğutucuyu böyle söktüm doğru mu
Ana kart ile uyumlu sadece o aparat gerekli hepsi bu. Soğutucuyu doğru sökmüşsün. Allah Allah ya yoksa ben mi yanlış biliyorum diye şüphe duymaya başladım kendimden. Hani o aparat hazır sistemde olması gereken bir şey zaten montaj videosuna bakarsan anakart zeminden bir cm kadar yukarıda. Çünkü anakartın altında bu aparat var.

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
Ana kart ile uyumlu sadece o aparat gerekli hepsi bu. Soğutucuyu doğru sökmüşsün. Allah Allah ya yoksa ben mi yanlış biliyorum diye şüphe duymaya başladım kendimden. Hani o aparat hazır sistemde olması gereken bir şey zaten montaj videosuna bakarsan anakart zeminden bir cm kadar yukarıda. Çünkü anakartın altında bu aparat var.
Knk, anakartın altına bakacam altında mı kaldı diye

Knk dediğin gibi anakart altında kalmış

Thadox

80+ Bronze

Fatih Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fatih Ak
Bugün aynı sogutucugu monte ettim , stok fanı sökünce arkadaki braket çıkabiliyor muhtelemen anakartin altindadir , ben alttan bir nesneyle destekleyerek taktim ilk kismi

Top Bottom