Thorcuk
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 346
- İsim
- Emirhan
7800x3d + 4070 super kombosu yerine hocam 4070 ti super + 7500f kombosu daha iyi olacaktır aşağıda bir tane sistem önerdim ileride 7800x3d alıp keyfinize bakabilirsiniz bu hali ile bile iyi ileride işlemci yükseltmesi yaparsınız diye düşündüm ve parçaları bu yüzden yüksek tuttum şuanki sistemi 2k yağ gibi kullanırsınız darboğaz sıkıntısı seçmeden sıvı koymam normalde ama ileride işlemci yükseltirseniz daha iyi olur sıvı daMerhaba arkadaşlar,
Uzun araştırmalar sonucu
parçalarının 50-60.000 bütçeyle alınabilecek en iyi parçalar olduğunu tespit ettim. İlk sıraya yazdıklarım öncelikli almayı istediklerim.
Sorun şu ki, tüm bu parçaların yer aldığı hazır sistem bulamıyorum. Mutlaka 2-3 parça ya çok pahalı olup fiyatı uçuruyor ya da seviyesi düşük kalıyor, içime sinmiyor. Örneğin A620 serisi bir anakart konulup sistemin kalitesinin düşmesi gibi.
Kendim toplamak istemiyorum, hazır sistem testiyle gelsin istiyorum. Var mıdır gözünüze çarpan yukarıdaki özelliklere uygun sistemler?
İtopyada aşağıdaki gibi özelleştirdim, ancak anakarttan (GIGABYTE B650M S2H 6400MHz) emin değilim. Böyle bir sisteme 3500TL anakart az gibi geldi. Bir de soğutma sistemi hakkında görüşünüzü diliyorum.
Bu şekilde 60.500 TL
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com