Bencede . Dediğim doğruysa alınır diye düsünüyorumDaha iyi gibi gözüküyor fiyat ile kıyaslarsak
Bencede . Dediğim doğruysa alınır diye düsünüyorumDaha iyi gibi gözüküyor fiyat ile kıyaslarsak
Baktım incelemelerde 9700x 105W güç tüketimi ayarını biostan açınca 7800x3d ile kafa kafaya sonuçlar veriyorBencede . Dediğim doğruysa alınır diye düsünüyorum
Render performansı da 7800x3d'ye göre daha iyi . oyunlarda da kafa kafaya . TDP değerleri arasında ki fark faturaya çok fark yansıyacağını düşünmüyorum . Şuanda bu sistemi almak bana daha mantıklı geldi.Baktım incelemelerde 9700x 105W güç tüketimi ayarını biostan açınca 7800x3d ile kafa kafaya sonuçlar veriyor
Ayrıca bu kadar yüksek tdp değerine rağmen soğutucu ile gayet serin çalışıyor. ısı problemini dert etme benceRender performansı da 7800x3d'ye göre daha iyi . oyunlarda da kafa kafaya . TDP değerleri arasında ki fark faturaya çok fark yansıyacağını düşünmüyorum . Şuanda bu sistemi almak bana daha mantıklı geldi.
Evet öyle şaşırtıcı derece soğuk kalıyor 7800x3d ye göre zaten 120w 7800x3d 10 derece sıcaklık farkı varRender performansı da 7800x3d'ye göre daha iyi . oyunlarda da kafa kafaya . TDP değerleri arasında ki fark faturaya çok fark yansıyacağını düşünmüyorum . Şuanda bu sistemi almak bana daha mantıklı geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bu kadar yüksek tdp değerine rağmen soğutucu ile gayet serin çalışıyor. ısı problemini dert etme bence