57 bine bu sistem nasıl ?

Kasa çok güzel gerçekten, iç hacmi özellikle hava akımı için çok ideal.
Ekran kartı genişliği de mükemmel.
İçindeki PSU da FSP Hydro K PRO 750W 80+Bronze,
Tier List içinde bir performans datası görünmüyor ama en az C Tier olacağı öngörülmüş
Ekran kartını hafif verimlilikte kullanırsanız 750W fazlasıyla yeter 9070 XT için. Hatta yapmanızı da tavsiye ederim.
-%15'lik bir güç tasarrufu kartın performansını ve stabilitesini koruyarak daha verimli çalıştırıyor zaten hali hazırda.

Çok teşekkür ediyorum hocam.
Bu arada ben kasa kodunu arattığımda karşıma 750w çıkmıştı. PSU'yu on göre açıkladım. Farklı bir modelin içerisinde aynı modelin 850w versiyonu kullanılıyor.

Sanırım sizin ilk attığınız kasa içerisinde de Hydro K PRO 850W olabilir hocam. Satıcı yerini arayarak kontrol ettirin isterseniz.
Eğer öyleyse 850w olanı tercih edersiniz.

Bu arada ben kasa kodunu arattığımda karşıma 750w çıkmıştı. PSU'yu on göre açıkladım. Farklı bir modelin içerisinde aynı modelin 850w versiyonu kullanılıyor.

Sanırım sizin ilk attığınız kasa içerisinde de Hydro K PRO 850W olabilir hocam. Satıcı yerini arayarak kontrol ettirin isterseniz.
çok teşekkürler hocam zaten undervolt edeceğim zaten kartı ama yine de 850w bana daha güvenli geliyor daha uzun süre kullanabilirim diye

Sistem fiyatı 57k yapıyor sizce iyi mi ? Parçalar nasıl birbirleriyle uyumlu mu?, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Anakart MSI Pro B650M-E 3.541tl
İşlemci r5 7500f 5.719 tl
Soğutucu Frost Spirit 140 2.299 tl
Ekran Kartı Xfx Mercury 9070xt 32.578 tl(5 taksit)
Ram 2xPatriot 16GB Viper Venom 4400 tl
Ssd Kioxia Exceria Plus G3 1TB 2.538 tl
Kasa BitFenix MG953 850W 80+ Bronze 5.500 tl
Dostum aynı anakart bende de var n11 de 2xm2ssd yuvası gözüküyor benim sistemde aldığım yerde tek m2 ssd yuvası yazıyor hangisi doğru ben anlamadım tek m2 ssd slotluysa başka anakart öneririm yani

Dostum aynı anakart bende de var n11 de 2xm2ssd yuvası gözüküyor benim sistemde aldığım yerde tek m2 ssd yuvası yazıyor hangisi doğru ben anlamadım tek m2 ssd slotluysa başka anakart öneririm yani
1 tane ssd yuvası var hocam, yanlış yazmışlar.

https://www.gaming.gen.tr/urun/5045...-hydro-k-pro-gen5-850w-80-bronze-gaming-kasa/
büyük ihtimalle dediğiniz gibi hydro k pro 850w kullaniyorlar sitede listelenmiş ama stokta yok diğer sitelerde ayni kasanın farklı psu lu halinin satılacağını sanmıyorum yine de alirken sormak lazım

ben senin yerinde olsaydım biraz daha verir 7600 alırdım işlemciyi, dahili ekran kartı çok işe yarıyor bazen.

attığın sistemlere göre bence benim topladığım sistem çok daha iyi değil mi fiyat performans olarak bir de taksit avantajım var özellikle ekran kartında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ikisi nasil mesela benim kasaya göre daha iyi değil mi
senin sisteminde kullanilan islemci onerdigim sistemlerde kullanilan islemciden dusuk. ekran karti olarak aynisi var veya nvidia var. bir goz atmani tavsiye ederim. fakat tavsiye ettigim sistemlere taksit imkani varmi bilmiyorum.

senin sisteminde kullanilan islemci onerdigim sistemlerde kullanilan islemciden dusuk. ekran karti olarak aynisi var veya nvidia var. bir goz atmani tavsiye ederim. fakat tavsiye ettigim sistemlere taksit imkani varmi bilmiyorum.
yani sistemlerdeki ekran kartı benimkinden kötü aslında bir tek nvidialar teknoloji olarak falan gelebiliyor 9070xt hepsinden bence iyi ben öyle teknolojileri çok açıcağımı zannetmiyorum bir de taksit olayları yok, 7500f de fiyat performans diye aldım iyi bir soğutucuyla overclock yapacağım onunda eksiğini çekmem zaten 2k oynanacak sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Sistem fiyatı 57k yapıyor sizce iyi mi ? Parçalar nasıl birbirleriyle uyumlu mu?, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Anakart MSI Pro B650M-E 3.541tl
İşlemci r5 7500f 5.719 tl
Soğutucu Frost Spirit 140 2.299 tl
Ekran Kartı Xfx Mercury 9070xt 32.578 tl(5 taksit)
Ram 2xPatriot 16GB Viper Venom 4400 tl
Ssd Kioxia Exceria Plus G3 1TB 2.538 tl
Kasa BitFenix MG953 850W 80+ Bronze 5.500 tl
aldığın kasanın içindeki psu berbat haberin olsun max bütçe ne ona göre öneri yapalım kasa için.

aldığın kasanın içindeki psu berbat haberin olsun max bütçe ne ona göre öneri yapalım kasa için.
@Senoly arkadaş çok iyi öneriler yapmış zaten gerek kalmadı :D

yani sistemlerdeki ekran kartı benimkinden kötü aslında bir tek nvidialar teknoloji olarak falan gelebiliyor 9070xt hepsinden bence iyi ben öyle teknolojileri çok açıcağımı zannetmiyorum bir de taksit olayları yok, 7500f de fiyat performans diye aldım iyi bir soğutucuyla overclock yapacağım onunda eksiğini çekmem zaten 2k oynanacak sıkıntı olacağını düşünmüyorum
bakmadigin belli. neyse od umarim umdugunu bulursun

@Senoly arkadaş çok iyi öneriler yapmış zaten gerek kalmadı :D
@Senoly ile halletik zaten saolsun çok yardımcı oldu.

bakmadigin belli. neyse od umarim umdugunu bulursun
hocam est. bakmamak ayıp olur bir tek prometheus bence benim kinden iyi 9060 xt istemiyorum 7800 xt de 9070xt nin gerisinde kalıyor prometheus alınabilecek bir sistem fakat ben parçaları indirimle alıp kasim ayı sonunda bitirmek istiyorum incehesapda da taksıt olayı bana sıkıntı diğer sitelerde daha cazip taksitler var. İlginiz için teşekkür ederim cevabımla kırdıysam, ilgisiz gözükdüysem de özür dilerim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri