1080p de kullanmayın yazık edersiniz monitorunuz yoksa onu da hesaba katınöyle yaptım zaten bu şekilde çıkarabildim
kasa konusunda max işlemci soğutucu desteği 160mm ve büyük ihtimalle frostcommanderin 1 tane fanı ramin üstünde kalacaktı bu yüzden kasa kalsın diye düşünüyorum. ram gayet mantıklı ama rgbsi yok fakat dediğim gibi frost commanderdan dolayı gözükmeyeceği için güzel öneri, ekran kartı markası olarak hangisi daha iyi bilmiyorum açıklarsan sevinirim ve beyaz olmasa iyi olurdu çünkü kasa siyah.Ram olarak bu var. Kasa bu. Ekran kartı da bu.
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comZoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comCOLORFUL iGame RTX 4070 Ti SUPER Ultra 16GB GDDR6X 256Bit W-OC-16G-V Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
mesh bir kasa benim tercihimdir dediğinde kullanılabilirhttps://www.teknobiyotik.com/raijin...uZdyXVbqzwXnsMWsVcob8rU0HqGMn4Pi61WrQHTWr3cYZ ben olsam böyle bir kasa alırdım görüntüsü de güzel olurdu.
yok benim sistemim var amacım en ucuz haline getirip insanlara önermek bu sistemin hakkı 2k hatta 4k da vrasm sayesinde oyatır.1080p de kullanmayın yazık edersiniz monitorunuz yoksa onu da hesaba katın
O zaman siyah pny alabilirsin. Performans farkı değil de soğutma parçalarında farklar var sadece. Ortadaki fan çıkıntılı. Öndeki fan aşağıda biraz. Ramı kurtarmak için azıcık yukarı bile taksan cama değmeyecektir.kasa konusunda max işlemci soğutucu desteği 160mm ve büyük ihtimalle frostcommanderin 1 tane fanı ramin üstünde kalacaktı bu yüzden kasa kalsın diye düşünüyorum. ram gayet mantıklı ama rgbsi yok fakat dediğim gibi frost commanderdan dolayı gözükmeyeceği için güzel öneri, ekran kartı markası olarak hangisi daha iyi bilmiyorum açıklarsan sevinirim ve beyaz olmasa iyi olurdu çünkü kasa siyah.
peki sencwe kasa hangisi olsun hala 160mm korkutuyor çünkü frost commander 158mm. yada başka mesh bir kasa önerin varmı?O zaman siyah pny alabilirsin. Performans farkı değil de soğutma parçalarında farklar var sadece. Ortadaki fan çıkıntılı. Öndeki fan aşağıda biraz. Ramı kurtarmak için azıcık yukarı bile taksan cama değmeyecektir.
PNY GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB XLR8 EPIC-X RGB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB XLR8 EPIC-X RGB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı ve tüm Yeni Nesil Oyuncu Ekipmanları Creature Game Store'da!www.crtgamestore.com
O zaman bu kasayı alabilirsiniz. 165mm destekliyor.peki sencwe kasa hangisi olsun hala 160mm korkutuyor çünkü frost commander 158mm. yada başka mesh bir kasa önerin varmı?
Attığın modelde dram olsa on numara derdim. Dramli böyle bir m2 almalısın.çok güzel peki ssd hakkındaki yorumun varmıdır daha iyisi
okuma yazma benim için önemli sence bununla değişmelimiyimAttığın modelde dram olsa on numara derdim. Dramli böyle bir m2 almalısın.
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Dram olmadığı için belli bir yerden sonra o hız düşüyor. Ömrü de kısalabiliyor diye biliyorum. Dram olayını güzelce açıklayamıyorum kusura bakma. Netten bakabilirsin istersen.okuma yazma benim için önemli sence bununla değişmelimiyim
birde yorumları okumamışsınız herhalde benim sistemim var amacım böyle böyle belki daha ucuzlaı vardır diye sorarak sistem toplmak ve önermekAttığın modelde dram olsa on numara derdim. Dramli böyle bir m2 almalısın.
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
değiş bence diyorsan değişeceğimDram olmadığı için belli bir yerden sonra o hız düşüyor. Ömrü de kısalabiliyor diye biliyorum. Dram olayını güzelce açıklayamıyorum kusura bakma. Netten bakabilirsin istersen.
Değiş bence. Öneri olarak güzel düşünmüşsün. Fakat fiyatlar değişebiliyor. Ürünlerin stokları o sitede kalmayabiliyor. Uzun soluklu olmaz maalesef. Devamlı güncel tutmak şart.birde yorumları okumamışsınız herhalde benim sistemim var amacım böyle böyle belki daha ucuzlaı vardır diye sorarak sistem toplmak ve önermek
Mesaj otomatik birleştirildi:
değiş bence diyorsan değişeceğim