Neler Yeni

Sizce Bu Toplama Sistem Nasıl?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Ram olarak bu var. Kasa bu. Ekran kartı da bu.
kasa konusunda max işlemci soğutucu desteği 160mm ve büyük ihtimalle frostcommanderin 1 tane fanı ramin üstünde kalacaktı bu yüzden kasa kalsın diye düşünüyorum. ram gayet mantıklı ama rgbsi yok fakat dediğim gibi frost commanderdan dolayı gözükmeyeceği için güzel öneri, ekran kartı markası olarak hangisi daha iyi bilmiyorum açıklarsan sevinirim ve beyaz olmasa iyi olurdu çünkü kasa siyah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesh bir kasa benim tercihimdir dediğinde kullanılabilir

1080p de kullanmayın yazık edersiniz monitorunuz yoksa onu da hesaba katın
yok benim sistemim var amacım en ucuz haline getirip insanlara önermek bu sistemin hakkı 2k hatta 4k da vrasm sayesinde oyatır.

Bünyamina

80+ Platinum
kasa konusunda max işlemci soğutucu desteği 160mm ve büyük ihtimalle frostcommanderin 1 tane fanı ramin üstünde kalacaktı bu yüzden kasa kalsın diye düşünüyorum. ram gayet mantıklı ama rgbsi yok fakat dediğim gibi frost commanderdan dolayı gözükmeyeceği için güzel öneri, ekran kartı markası olarak hangisi daha iyi bilmiyorum açıklarsan sevinirim ve beyaz olmasa iyi olurdu çünkü kasa siyah.
O zaman siyah pny alabilirsin. Performans farkı değil de soğutma parçalarında farklar var sadece. Ortadaki fan çıkıntılı. Öndeki fan aşağıda biraz. Ramı kurtarmak için azıcık yukarı bile taksan cama değmeyecektir.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
O zaman siyah pny alabilirsin. Performans farkı değil de soğutma parçalarında farklar var sadece. Ortadaki fan çıkıntılı. Öndeki fan aşağıda biraz. Ramı kurtarmak için azıcık yukarı bile taksan cama değmeyecektir.
peki sencwe kasa hangisi olsun hala 160mm korkutuyor çünkü frost commander 158mm. yada başka mesh bir kasa önerin varmı?

Bünyamina

80+ Platinum

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen

Bünyamina

80+ Platinum
çok güzel peki ssd hakkındaki yorumun varmıdır daha iyisi
Attığın modelde dram olsa on numara derdim. Dramli böyle bir m2 almalısın.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
okuma yazma benim için önemli sence bununla değişmelimiyim

Bünyamina

80+ Platinum
okuma yazma benim için önemli sence bununla değişmelimiyim
Dram olmadığı için belli bir yerden sonra o hız düşüyor. Ömrü de kısalabiliyor diye biliyorum. Dram olayını güzelce açıklayamıyorum kusura bakma. Netten bakabilirsin istersen.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
birde yorumları okumamışsınız herhalde benim sistemim var amacım böyle böyle belki daha ucuzlaı vardır diye sorarak sistem toplmak ve önermek

Dram olmadığı için belli bir yerden sonra o hız düşüyor. Ömrü de kısalabiliyor diye biliyorum. Dram olayını güzelce açıklayamıyorum kusura bakma. Netten bakabilirsin istersen.
değiş bence diyorsan değişeceğim

Bünyamina

80+ Platinum
birde yorumları okumamışsınız herhalde benim sistemim var amacım böyle böyle belki daha ucuzlaı vardır diye sorarak sistem toplmak ve önermek

değiş bence diyorsan değişeceğim
Değiş bence. Öneri olarak güzel düşünmüşsün. Fakat fiyatlar değişebiliyor. Ürünlerin stokları o sitede kalmayabiliyor. Uzun soluklu olmaz maalesef. Devamlı güncel tutmak şart.

Top Bottom