Sizce Bu Toplama Sistem Nasıl?

KYLORIN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,130

Arkadaşlar sistemin toplam tutarı 69.679, sizce bu sistem iyi mi? tek şüphe ettiğim anakart fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar sistemin toplam tutarı 69.679, sizce bu sistem iyi mi? tek şüphe ettiğim anakart fikirlerinizi bekliyorum.
Vatanda daha uygun gece indirimi. Anakart iyi. Şüphen olmasın.
Geneli benimde önerdiğim parçalar. Artık birbirimize benziyoruz forumdaki çoğu kişiyle.

Geneli benimde önerdiğim parçalar. Artık birbirimize benziyoruz forumdaki çoğu kişiyle.
daha uygunu varsa atabilirimisin

4.229TL
he sadece anakart olarak anladım peki aynı attığım özelliklerden iyi bir sisten varmı hazır sistem falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha uygununu atarmısın

he sadece anakart olarak anladım peki aynı attığım özelliklerden iyi bir sisten varmı hazır sistem falan

daha uygununu atarmısın

tabikide zaten attığım parçalara güveniyorum sadece bu özelliklerde 2k ucuzu falan varmı diye araştırıyorum çünkü o 2k ile ekipmanda alabilrisin veya 6k bütçen varsa 8klık monitördealabilirsin

işlemci konusunda baya bi ark var ve attığın sistemi özelleştirmeden alırsan anakrt,ssd ram falan çok düşük kalıyor

Gayet uygun kaliteli parçalara göre.
peki attığım parçaların anakarttaki gibi daha ucuz hallerini biliyormusun dediğim gibi 2k daha ucuz bile bence önemli

siz ryzen 7 7800X3D koymussunuz gormemisim hocam
sorun değil peki benim attığım parçaları farklı sitelerden falan daha ucuz halini biliyormusun

peki attığım parçaların anakarttaki gibi daha ucuz hallerini biliyormusun dediğim gibi 2k daha ucuz bile bence önemli

sorun değil peki benim attığım parçaları farklı sitelerden falan daha ucuz halini biliyormusun
Ram olarak bu var. Kasa bu. Ekran kartı da bu.

ilk akakceden aratın aceleniz yoksa vatanda olduğu gibi güzel indirim kovalarsanız 3 5 lira elinizde kalir

Geri