57 bine bu sistem nasıl ?

@Senoly hocam şuan gaming gecesinde nzxt h5 flow 750w 5k ya satılıyor sizce fsp cmt318 mi yoksa bumu cmt 318 i 850w almayı düşünüyorum ama nzxt kaçırılmayacak bir kasaysa da alabilirim

@Senoly hocam şuan gaming gecesinde nzxt h5 flow 750w 5k ya satılıyor sizce fsp cmt318 mi yoksa bumu cmt 318 i 850w almayı düşünüyorum ama nzxt kaçırılmayacak bir kasaysa da alabilirim
Al hocam kaçırma hayırlı olsun direk.

teşekkürler alıyorum kasayı vay arkadaş sansa bak ilk defa gaming gecesinde bu kadar denk geldi
Güç kaynağı yanlış bilmiyor isen b-c arası bir tür listte götürür yine veya istersen 2.elden satıp üste biraz ekleyip 2.5 3k ya başka modele gecebilirsin

Güç kaynağı yanlış bilmiyor isen b-c arası bir tür listte götürür yine veya istersen 2.elden satıp üste biraz ekleyip 2.5 3k ya başka modele gecebilirsin
2. el falan uğraşmam herhalde ya zaten ekran kartı undervolt edilecek 750w yeter gibime geliyor gelecekte sistem gelistirmesinde pay kalsın diye 850w istiyordum ama bu fırsatta iyi geldi yani :D

2. el falan uğraşmam herhalde ya zaten ekran kartı undervolt edilecek 750w yeter gibime geliyor gelecekte sistem gelistirmesinde pay kalsın diye 850w istiyordum ama bu fırsatta iyi geldi yani :D
Yeter dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız şu var bu PSU'nun 3 tane 8 pin bağlantısı var mı? Bakmadık.

Hocam iptal edin siparişi, 2 tane 8 pin bağlantısı var PSU'nun, size 3 tane lazım olacak.

1758311997297.webp

Son düzenleme:
Yeter dostum.

Yalnız şu var bu PSU'nun 3 tane 8 pin bağlantısı var mı? Bakmadık.

Hocam iptal edin siparişi, 2 tane 8 pin bağlantısı var PSU'nun, size 3 tane lazım olacak.

Alıntıyı görüntüle
hocam ekran kartı modelim 2x8 pin zaten benimki xfx mercury gaming modeli oc modeli değil oc modeli 3x8 istiyor bu düz mercury gaming 2x8 olması lazım

ekran kartı sayfasında yazan bu beni korkutan minimum 800 diyor o tırsıttırıyor :D

Ekler

• 1000053933.webp
    1000053933.webp
    20.9 KB · Hit: 10
Son düzenleme:
hocam ekran kartı modelim 2x8 pin zaten benimki xfx mercury gaming modeli oc modeli değil oc modeli 3x8 istiyor bu oc düz mercury gaming 2x8 olması lazım

ekran kartı sayfasında yazan bu beni korkutan minimum 800 diyor o tırsıttırıyor :D
Tamam bir an 3 pinli modellerine gitti aklım ya.
Arada bir kontak açıp kaparım ben böyle hocam. :kekw:

Hatırlamıyorum söylemiş miydim ama bende 9070 XT kullanıyorum 304W TDP'si var bizim modellerin,
VRAM, Core vs hiçbir şeye dokunmadan sadece -%15 verimliliğe ayarladım
ve stabil hiçbir performans kaybetmeden 258-260W arası çalışıyor.
7500F ortalama 55-70W arası çalışacağını düşünürseniz %40-45'i bile ancak geliyor.
İçinize sinmiyorsa ama son kararı siz verin.

siniyor ya sadece şeyi düşündüm 850w alsam gelecekde parca yükseltme işinde rahat olurdum ama artık o kadar önemli degil ya bir de undervolt muhabbetlerini falan hep bu kaynaklardan dinledim bu abinin videolarıyla pc yi ayarlayacaz artık

bir de baya şaşırdım hem ekran kartı daha az güç çekiyor daha az ısınıyor ama stok performansı falan veriyor zaten videonun test sonuçları bolümü var orda çeşitli ayarları paylaşmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,279
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri