Al hocam kaçırma hayırlı olsun direk.@Senoly hocam şuan gaming gecesinde nzxt h5 flow 750w 5k ya satılıyor sizce fsp cmt318 mi yoksa bumu cmt 318 i 850w almayı düşünüyorum ama nzxt kaçırılmayacak bir kasaysa da alabilirim
Direk al kasa 3k ya geliyor ve 2024 modeli@Senoly hocam şuan gaming gecesinde nzxt h5 flow 750w 5k ya satılıyor sizce fsp cmt318 mi yoksa bumu cmt 318 i 850w almayı düşünüyorum ama nzxt kaçırılmayacak bir kasaysa da alabilirim
Güç kaynağı yanlış bilmiyor isen b-c arası bir tür listte götürür yine veya istersen 2.elden satıp üste biraz ekleyip 2.5 3k ya başka modele gecebilirsinteşekkürler alıyorum kasayı vay arkadaş sansa bak ilk defa gaming gecesinde bu kadar denk geldi
2. el falan uğraşmam herhalde ya zaten ekran kartı undervolt edilecek 750w yeter gibime geliyor gelecekte sistem gelistirmesinde pay kalsın diye 850w istiyordum ama bu fırsatta iyi geldi yaniGüç kaynağı yanlış bilmiyor isen b-c arası bir tür listte götürür yine veya istersen 2.elden satıp üste biraz ekleyip 2.5 3k ya başka modele gecebilirsin
Kartın ne ki2. el falan uğraşmam herhalde ya zaten ekran kartı undervolt edilecek 750w yeter gibime geliyor gelecekte sistem gelistirmesinde pay kalsın diye 850w istiyordum ama bu fırsatta iyi geldi yani![]()
xfx mercury 9070xt alacağımKartın ne ki
Yeter dostum.2. el falan uğraşmam herhalde ya zaten ekran kartı undervolt edilecek 750w yeter gibime geliyor gelecekte sistem gelistirmesinde pay kalsın diye 850w istiyordum ama bu fırsatta iyi geldi yani![]()
Yalnız şu var bu PSU'nun 3 tane 8 pin bağlantısı var mı? Bakmadık.Yeter dostum.
hocam ekran kartı modelim 2x8 pin zaten benimki xfx mercury gaming modeli oc modeli değil oc modeli 3x8 istiyor bu düz mercury gaming 2x8 olması lazımYeter dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalnız şu var bu PSU'nun 3 tane 8 pin bağlantısı var mı? Bakmadık.
Hocam iptal edin siparişi, 2 tane 8 pin bağlantısı var PSU'nun, size 3 tane lazım olacak.
Alıntıyı görüntüle
Tamam bir an 3 pinli modellerine gitti aklım ya.hocam ekran kartı modelim 2x8 pin zaten benimki xfx mercury gaming modeli oc modeli değil oc modeli 3x8 istiyor bu oc düz mercury gaming 2x8 olması lazım
ekran kartı sayfasında yazan bu beni korkutan minimum 800 diyor o tırsıttırıyor![]()
Hatırlamıyorum söylemiş miydim ama bende 9070 XT kullanıyorum 304W TDP'si var bizim modellerin,ekran kartı sayfasında yazan bu beni korkutan minimum 800 diyor o tırsıttırıyor![]()