Ryzen 5 7500f 5060ti sistem sizce nasıl?

Şöyle bir sistem yakaladım, toplam fiyat 40500TL:
İşlemci: AMD RYZEN 5 7500F TRAY 3.70 GHZ 6 ÇEKİRDEK 38MB AM5 5NM İŞLEMCİ
Anakart: ASUS Prime B650M-R 7000MhzOC) RGB M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart
Ekran Kartı: Colorful Battle 5060Tİ 16GB
Ram: LEXAR Thor OC 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0 / AMD EXPO DDR5 Heatsink Siyah Ram
SSD: TwinMOS 1TB M.2 PCIe Gen4 NVMe SSD (5000-4800Mb/s) TLC 3DNAND
Kasa: VENTO VG3400S 650W 80+ TEMPERLİ CAM RGB ATX BİLGİSAYAR KASASI
İşlemci soğutucu: indirimde yakalarsam ayrı bi şekilde bir şey alıcam
Görüşlerinizi bekliyorum.
7800x3d ye bütçe yetiyosa onu ekle

Nasıl çıkmıyor? Aşağı kaydır biraz bekle gelir.
hocam seçtiğim sistem ve bunun arasındaki fark nedir ki anlamadım bile ramler bi kere daha iyi ona okeyim onun dışında bir artı göremedim tek sıkıntı benimki bin lira falan daha pahalı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam seçtiğim sistem ve bunun arasındaki fark nedir ki anlamadım bile ramler bi kere daha iyi ona okeyim onun dışında bir artı göremedim tek sıkıntı benimki bin lira falan daha pahalı
reis son attığım linke bak bu mesajdan önceki son linke. 9060xt 5060ti la kapışır orda sorun yokç asus tuf serisi wifi anakart. ssd kioxia 1tb çok iyi işelmci 7600 o da çok iyi ve 34k bi işlemci soğutucu iyi değil onu da ayrı al

prime anakart nerde tuf anakart nerde ve arada manyak bi fiyat farkı var

Bu indirimden 1080p monitör önerisi olanm var mı uygunsa monitör alıcam

yok illa 5060ti olsun dersende bu. diğeri daha uygun ve anakartı daha iyi ama bu da senin attığın sisteme göre iyi ve yine bi tık daha uygun

9060xt liyi kaçırma derim fiyatı çok iyi
bitti başkan 9060lı olan baya iyiydi onu kabul ediyorum o bitti bu da bitti ama sıkıntı yok senin monitör önerin var mı bu indirimden kaçırma dediğin 1080p

bitti başkan 9060lı olan baya iyiydi onu kabul ediyorum o bitti bu da bitti ama sıkıntı yok senin monitör önerin var mı bu indirimden kaçırma dediğin 1080p
bende hala var

kral şu linke baksana seri ol bende hala var

Geri