Neler Yeni

Acil yardım yeni bilgisayar topladım biosa girmiyor

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Valorant oynayacaksan aktif etmek zorundasın. Anakartının BIOS Flashback özelliği var. Eğer Secure Boot'u aktif ettikten sonra sorun yaşarsan BIOS'un yedeğini alıp Q-Flash tuşu ile BIOS'u tekrardan yazdırabilirsin. Şuan XMP Profile 1 olarak 3600 MHz de aktif hocam.
Beki simdi ben windows yukliyorum yuklendikten sonra flash belege son surum biosu yukliycem be biostan gunceliycem sonra bakacam

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Valorant oynayacaksan aktif etmek zorundasın. Anakartının BIOS Flashback özelliği var. Eğer Secure Boot'u aktif ettikten sonra sorun yaşarsan BIOS'un yedeğini alıp Q-Flash tuşu ile BIOS'u tekrardan yazdırabilirsin. Şuan XMP Profile 1 olarak 3600 MHz de aktif hocam.
Merhaba biosu felan herseyi yukledim boot scure usere degil diger secenek oyuzden dokunmadim bide bir sorum var bilgisayarda yada bir yerden tissssssss yada ssşssssssssss. Sesi geliyor bu normalmi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,826
İsim
Emre Zengin
Merhaba biosu felan herseyi yukledim boot scure usere degil diger secenek oyuzden dokunmadim bide bir sorum var bilgisayarda yada bir yerden tissssssss yada ssşssssssssss. Sesi geliyor bu normalmi
Yük altındaysa ekran kartından geliyor olabilir. Normal işlem yaparken geliyorsa M2 SSD kaynaklı olabilir. (Normal SSD'ler cız sesi çıkarıyor da M2 çıkarıyor mu emin değilim.)

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Yani normal her pc de var demi
Yük altındaysa ekran kartından geliyor olabilir. Normal işlem yaparken geliyorsa M2 SSD kaynaklı olabilir. (Normal SSD'ler cız sesi çıkarıyor da M2 çıkarıyor mu emin değilim.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi
De sey windows 11 nasil aktivleştiririm

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,826
İsim
Emre Zengin
Yani normal her pc de var demi
Coil Whine'dan bahsediyorsan evet yük altındayken çıkıyor. Eğer ekran kartın çok gürültülü çalışıyorsa garantiye gönderip değişim talep edebilirsin. SSD'de dediğim gibi işlem falan yaparken anlık olarak cızırtı sesi çıkarıyor.

Ürün anahtarı olarak internette uygun fiyata alabilirsin ya da direk buradan ücretsiz etkinleştirme yapabilirsin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Coil Whine'dan bahsediyorsan evet yük altındayken çıkıyor. Eğer ekran kartın çok gürültülü çalışıyorsa garantiye gönderip değişim talep edebilirsin. SSD'de dediğim gibi işlem falan yaparken anlık olarak cızırtı sesi çıkarıyor.

Ürün anahtarı olarak internette uygun fiyata alabilirsin ya da direk buradan ücretsiz etkinleştirme yapabilirsin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
Ekran kartı fanları çalismiyor bile çok sesiz 45 dereceyeciktiginda calisyor dosya aktarırken felan degil defamli sssssssss tssssss sesi cikyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,826
İsim
Emre Zengin
Ekran kartı fanları çalismiyor bile çok sesiz 45 dereceyeciktiginda calisyor dosya aktarırken felan degil defamli sssssssss tssssss sesi cikyor
Kasanın normal fanlarından da geliyor olabilir hocam o zaman. Kulağını bilgisayarın kasasına yaklaştırıp hangisinden geldiğini kontrol et bakalım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,826
İsim
Emre Zengin

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Kasanın normal fanlarından da geliyor olabilir hocam o zaman. Kulağını bilgisayarın kasasına yaklaştırıp hangisinden geldiğini kontrol et bakalım.
Yani cok rahatsiz etmiyor normal ama zararlı yada bozuk yoktur demi bide atgin link windows 10 icin 11 içinde olurmu?

T
PSU da da Coil Whine olabiliyor hocam. Sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
Tamadir allah razı. Olsun ama atigin link win 10 icin 11 icinde olurmu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,826
İsim
Emre Zengin
Yani cok rahatsiz etmiyor normal ama zararlı yada bozuk yoktur demi bide atgin link windows 10 icin 11 içinde olurmu?

T

Tamadir allah razı. Olsun ama atigin link win 10 icin 11 icinde olurmu
Windows 11'de de çalışıyor hocam.

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,826
İsim
Emre Zengin
Denedim olmadi simdi ikinci yolu deniyorum cunku onun iknci yontemi var calismasa

Denedim olmadi
Tekrardan dene bakalım hocam. Normalde çalışması gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,401
Üyeler
159,618
Son üye
Alfread
Top Bottom