Diğer sitelerde 60 lira fark var bu siteyi bu kadar övmeniz garip geldi.Güzel bir fan alırsın o paraya. Ayrıca 100 TL indirim olduğu için ucuz demiyoruz ki. Özelliklerine göre çok ucuz.
Aldığım farede çok iyi indirim var ondan dolayı konu açtım aslında akakçede en ucuz 500 tl 350 ye satılıyor burdaDiğer sitelerde 60 lira fark var bu siteyi bu kadar övmeniz garip geldi.
%5 bile değil indirim oranı. İncehesap cuma da daha çok indirim oluyor.![]()
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
1400 TL'ye IPS, 144HZ, 1ms monitör yok. Onun için bu kadar tavsiye ediliyor. Senin için az olabilir ama 80-90 TL az değil.Diğer sitelerde 60 lira fark var bu siteyi bu kadar övmeniz garip geldi.
%5 bile değil indirim oranı. İncehesap cuma da daha çok indirim oluyor.![]()
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Aynen, 500tl iyi fiyat bu dolar kurunda. Fury X almak istemeyenler için çok çok iyiBu da çok güzel fiyat. @Furkan Aslan
![]()
Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık (CA-9011215-EU)
Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık Rahatlık İçin Üretildi. Savaş İçin Tasarlandı Corsair HS50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığında rahatlık, üstün ses kalitesi ve sağlamlık bir arada sizlerle…rb.gy
Aga sen şu JD yerine HS50 PRO çöz kendineFiyatlar çok güzel, parası olan kaçırmasın.
Ben de ekmeğime salça süreyim.
Para mı var da alak aga.Aga sen şu JD yerine HS50 PRO çöz kendine![]()
yanlış hatırlamıyorsam PChocası kendi videosunda tanıtmıştı siteyi ama bende güvenemedim açıkçasıGüvencemiz nedir? Kim bunlar mesela![]()
Vardır sende sağa sola el at bulursunPara mı var da alak aga.![]()
Hayırlı olsun.Mouse geldi cumartesi sipariş verdim pazartesi kargoya verildi salı günü yani bugün az önce elime ulaştı sorunsuz alışveriş