Mobil hattı dün aktif ettik hızı vs gayet iyi tavsiye ederimNetGsm ping durumu vs. nasıldır, tavsiye eder misiniz. VDSL kullanıyorum
Mobil hattı da düşünüyorum ama daha 40 günüm var, şuan için ev internetini taşımak istiyorumMobil hattı dün aktif ettik hızı vs gayet iyi tavsiye ederim
geçiş mi yaptın yeni hat mı aldın?_Mobil hattı dün aktif ettik hızı vs gayet iyi tavsiye ederim
Yeni hat aldikgeçiş mi yaptın yeni hat mı aldın?_
geçişte bile yeni sim kartı aldırıyorYeni hat aldik
Bayi olmadığı için alıyor.geçişte bile yeni sim kartı aldırıyor
Cevap için çok teşekkür ederim, geçiş yaparsam kodu kullanacağım inş. Peki FPS oyunlarında pingden dolayı sıkıntı yaşar mıyım?Ev ve mobil internetini kullanıyorum. Gayet memnunum. Ping süresi türknet gibi büyük firmalara nazaran biraz daha yüksek ancak sizin hissedebileceğiniz bir durum söz konusu olmuyor. Ayrıca taahhütsüz olduğu için istediğiniz an sözleşmenizi fesh edebilirsiniz. Türknet gibi saçma sapan fiyatlara da sahip değiller. Hatta piyasada en iyi fiyatı sanırım netgsm veriyor şu an. Mobil internetinde turkcell altyapısını, ev internetinde ise telekom altyapısını kullanıyor. Ben de bakır altyapıdayım sizin gibi ve çok memnunum. Özellikle istanbul ve yakın illerinde iseniz gönül rahatlığıyla kullanabilirisiniz. Müşteri hizmetleri de gayet ilgili ve arayarak muhattap olabiliyorsunuz. Biliyorsunuz ki bu devirde firmalarla hızlı bir şekilde iletişime geçmek lüks haline gelmiş durumda
Düşünürseniz referans kodumu size bırakıyorum. Bununla beraber kayıt olursanız siz de ben de indirim kazanıyoruz. Umarım memnun kalırsınız.
NTG8NJF3V2
Hayır ping konusunda herhangi bir sıkıntınız olmayacak. Ham bağlantıda hiçbir sıkıntı yok. Türknette 10 ping alıyorken bu firmada 19 ping alıyorum ancak dediğim gibi ham bağlantıda bir problem olmadıgı için görseldeki pingin çok önemi olmuyor. Rahatlıkla oynayabilirsiniz. Hatta ben kablosuz da 21-22 ping alıyorum.Cevap için çok teşekkür ederim, geçiş yaparsam kodu kullanacağım inş. Peki FPS oyunlarında pingden dolayı sıkıntı yaşar mıyım?
Aslında başta bende Türknete geçmek istiyordum ama bildiğiniz gibi fiyat politikası almış başını gidiyor,Hayır ping konusunda herhangi bir sıkıntınız olmayacak. Ham bağlantıda hiçbir sıkıntı yok. Türknette 10 ping alıyorken bu firmada 19 ping alıyorum ancak dediğim gibi ham bağlantıda bir problem olmadıgı için görseldeki pingin çok önemi olmuyor. Rahatlıkla oynayabilirsiniz. Hatta ben kablosuz da 21-22 ping alıyorum.
turkcell altyapısını kullanıyor diyorlar doğru mu tt kullanıyorum mobilde memnun değilimMobil hattı dün aktif ettik hızı vs gayet iyi tavsiye ederim