Düşük Ping Sunan Sağlayıcı Önerisi

SEmrey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Merhabalar,

Hali hazırda tt kullanyorum ancak faturayı baya şişirdiler. Alt yapım 90mbps vdsl destekliyor, aktif olarak valorant oynuyorum, düşük ping geçikmesi olan bi sağlayıcı önerisi bekliyorum.
Fiyat benim için önemli tt 100-15mbps interneti 550tl yaptı.

Altyapın değişmediği sürece farklı bir ISS e geçmenin fiyat dışında bir avantajı olacağını sanmıyorum. Sonuçta diğer ISS ler, kendi altyapılarının olmadığı yerde mevcut altyapı sahibinden kiraladığı hizmeti satacak sana.

Altyapın değişmediği sürece farklı bir ISS e geçmenin fiyat dışında bir avantajı olacağını sanmıyorum. Sonuçta diğer ISS ler, kendi altyapılarının olmadığı yerde mevcut altyapı sahibinden kiraladığı hizmeti satacak sana.
haklısın ama çok aşırı fiyat çektiler, internette araştırdığımda 300 tl'ye aynı özelliklerde operatörler var.

Türkiye'nin en iyi ping değerleri Turknette. Aynı altyapı farklı ISS fark etmez diyenler, bir şey bilmiyor onlara aldırış etme. Onlara göre TT'nin Turknetten daha az ping veriyor olması gerekirdi.

Türkiye'nin en iyi ping değerleri Turknette. Aynı altyapı farklı ISS fark etmez diyenler, bir şey bilmiyor onlara aldırış etme. Onlara göre TT'nin Turknetten daha az ping veriyor olması gerekirdi.
hocam türknet düşündümde o'da aynı şekilde tt gibi fiyat çekiyolar, acaba comnet nasıldır?

comnet 35 mbps kullandim valorantta pingim 7 falandi simdi turknet 1gbps kullaniyorum pingim 2

TTNet, 50MBPS > Valorant TR : 8 Sabit Ping.
Vodafone, 100MBPS > Valorant TR : 11 Sabit Ping.
Kullandığım 2 internette böyle.
Sanırım şans işi.

Geri