Qbört
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 381
Aynen çok bilgilisin bu yüzden farklı bir yol arıyorsun bu forumda.Ya kesinlinle haklisiniz Ahlak ve karakter meselesi Ayni Zamanda Ama daha Adama Dinime onem verdigimi Kul hakkinin en buyuk gunahlardan biri oldugunu Bu yuzden Cekindigimi yapmadigimi soyluyorum Yani buna inanmayan adama Karakter'ime Ahlakima ters bu yuzden reddettim desem Kim bilir ne der ADGASDFHGSDAFH
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onunde ki Firsat Derken ? Akrabalik vs. baglariyla Baskalarinin Hakkina Girmek mi veya Kumar siteleri gibi haram Sitelerin gelismesine mi yardimci olmak ?
Kusura bakma ama ben bunu Bir sans degil onumdeki Imtihan (Sinav) Olarak goruyorum
Ayrica ''Az mantık oturtsan olup bitenden bi haber olursun da işte..'' Dediginde Eger Kastettigin Her yerde torpilin vs. dondugu vs. gibi seylerse O onlari ilgilendirir herkes oyle diye bizde oyle olmak zorunda degiliz Bil diye soyluyorum Ahirette Herkes Kendi Hesabini verecek baskasinin kini degil.
Ayrica Cahil bir musluman degilim merak etme Cevermde Siyasett'te,Tarikatlarda,Dunyada vs. ne oluyor bitiyor farkinda olan birtiyim Ailesi musluman diye musluman olan ve kulakdan dolma bilgilerle hayatini surduren biri degilim Dini,Tarihi ve daha bir cok seyi arastiran dusunen mantik kuran biriyimDaha sizin bilmediginiz neler biliyorumda Neyse bos ver, yani nasil biri oldugumu kafasinda kimse kurmasin diye soyluyorum