Neler Yeni

Yardım Z Flip 5 mi S24 FE mi?

Reaksiyon skoru
78
Dostlar telefon alacağım çok hızlı yardım edermisiniz 1 yıllık z flip 5 mi yoksa s24 fe mi sıfır 256 gb hangisi beni oyun performansı ve akicilik olarak üzmez fiyatları aynı

S24 FE, işlemciler benzer zaten, Antutu'da ve GeekBench'te S24 FE biraz daha iyi, kamare ve özellik bakımından da S24 FE daha dolu, ayrıca Flip çok saçma değil mi ya? Katlanır yapacağız diye hadi Fold'lar iyi yine ekranı büyük oluyor falan da Flip'ler hiç ilgimi çekmiyor ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S24 FE, işlemciler benzer zaten, Antutu'da S24 FE biraz daha iyi, özellik bakımından da S24 FE daha dolu, ayrıca Flip çok saçma değil mi ya? Katlanır yapacağız diye hadi Fold'lar iyi yine ekranı büyük oluyor falan da Flip'ler hiç ilgimi çekmiyor ya.
Hocam bende oyun oynarken z flipin ekranı kirilir rahatsız eder diye tereddutdeyim bence 2 ye katlayıp cepe atmak çok iyi s 24 un de cerceveleri biraz rahatsız etti

Dostlar telefon alacağım çok hızlı yardım edermisiniz 1 yıllık z flip 5 mi yoksa s24 fe mi sıfır 256 gb hangisi beni oyun performansı ve akicilik olarak üzmez fiyatları aynı
Oyun oynayacaksanız s24 fe alın z flip ile oyun o kadar zevkli olmaz gibi

Hocam bende oyun oynarken z flipin ekranı kirilir rahatsız eder diye tereddutdeyim bence 2 ye katlayıp cepe atmak çok iyi s 24 un de cerceveleri biraz rahatsız etti
Hiç bulaşmayın bence Flip'e, ekran kırılacağından değil de bataryası az, işlemcisi S24 FE'dan biraz daha düşük, kamerası biraz daha düşük. Tek artısı katlanması, o da sizin açınızdan, bana göre o bile eksi, katlanınca çok kalınlık yapacak, saçma yani.

Geri