Neler Yeni

Acilll Şantaj Altındayım

SH734

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Halil Güney
Telegramdan sexting yapıyodum,sohbette fotoğraf atan taraf benim.Mesajlaştığım kişiyi gruplardan rastgele bi şekilde buldum ve attığım mesajlarda yüzüm gözükmüyor.
Dün WhatsApp üzerinden +44 lü numaradan şantaj mesajları aldım.Ailemin bilgilerini bulmuş ve beni bununla tehdit ediyo para istiyor.
Telegramda numaram açıkmış düne kadar bilmiyodum ya numara üzerinden ulaştı bilgilerime yada yakından tanıdık birisi bunu yapan.
Mesajlarda herhangi bi zorlama ücret teklif etme veya -18 yaş durumu yok.Ne yapmam gerek polise gitsem bu işi çözebilir miyim ?
1 sn
2 sn
1 sn
Şeklinde sesli mesaj attı ama sesi bozarak atmış burdanda bişey çıkar mı ?
Yardımcı olabilecek birileri var mı
Buraya bu konuyu açtığım için çok üzgünüm ne yapıcam bilmiyorum

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Telegramdan sexting yapıyodum,sohbette fotoğraf atan taraf benim.Mesajlaştığım kişiyi gruplardan rastgele bi şekilde buldum ve attığım mesajlarda yüzüm gözükmüyor.
Dün WhatsApp üzerinden +44 lü numaradan şantaj mesajları aldım.Ailemin bilgilerini bulmuş ve beni bununla tehdit ediyo para istiyor.
Telegramda numaram açıkmış düne kadar bilmiyodum ya numara üzerinden ulaştı bilgilerime yada yakından tanıdık birisi bunu yapan.
Mesajlarda herhangi bi zorlama ücret teklif etme veya -18 yaş durumu yok.Ne yapmam gerek polise gitsem bu işi çözebilir miyim ?
1 sn
2 sn
1 sn
Numarandan her şeyini çok rahat bulurlar. Fotoğraflarda yüzün gözükmüyorsa ben değilim de. Ne yapıyorsan yap de. Ama şantaj yaptığın içinse polise gideceğim de. Bu arada sextingi de erkekle yapmışsın, haberin olsun 😃

SH734

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Halil Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Numarandan her şeyini çok rahat bulurlar. Fotoğraflarda yüzün gözükmüyorsa ben değilim de. Ne yapıyorsan yap de. Ama şantaj yaptığın içinse polise gideceğim de. Bu arada sextingi de erkekle yapmışsın, haberin olsun 😃
Peki ben bunu şikayet etsem WhatsApp işletme hesabından yazıyorya ve telegramda numarası gözükmüyo ulaşılabilir mi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki ben bunu şikayet etsem WhatsApp işletme hesabından yazıyorya ve telegramda numarası gözükmüyo ulaşılabilir mi
Adamı bulmak zor gibi. Telegramdan ulaşamazsın zaten. Belki siber güvenlik falan yardımcı olurlar. Çok bilgim yok.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Çoluk çocukla uğraşmaya gerek yok bana da sürekli paylaşıcaz falan yazıyorlar paylaşırsan paylaş diyip engelliyorum isteyen bulabiliyor zaten.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,446
İsim
Lokman Doğan
erkek misin kız msıın la

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Berat fatih
Gay mısın knk yoksa öbur turlu ailene atsa sikinti olmaz :d

Ilive4you

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kermit El-Memati
1 sn
2 sn
1 sn
+44 ingiltere sanal numarası kullanıyor, bildiğim kadarıyla VoIP numaraları bulmak kolay değil. si#seler karşı tarafı bulamazsın 😄

Top Bottom