SSD'nin sağlık değerine bak hız testi yap.Arkadaşlar bilgisayar daha yeni 2-3 aylık son zamanlar 7.4 saniye bios açılma süresi veren sistem şu an 8.4 ile 9 arası değişiyor ne olmuş olabilir? Tek SSD kullanıyorum 240 GB boş alanım 64.2
nasıl yaparım?SSD'nin sağlık değerine bak hız testi yap.
Crystaldiskmarknasıl yaparım?
Hiç yeni uygulama yüklediniz mi ayrıca bilgisayar açılırken açılıyor mu o uygulamalar?Arkadaşlar bilgisayar daha yeni 2-3 aylık son zamanlar 7.4 saniye bios açılma süresi veren sistem şu an 8.4 ile 9 arası değişiyor ne olmuş olabilir? Tek SSD kullanıyorum 240 GB boş alanım 64.2
sanmam daha yenissd nin ömrü bitmiştir belki bruce doğru diyor
James Donkey 240 gbSSD marka modeli nedir?
Yoo standart şeyler yüklü bir sorun da ve o uygulamalar açılmıyor ben elle açıyorum.Hiç yeni uygulama yüklediniz mi ayrıca bilgisayar açılırken açılıyor mu o uygulamalar?
Buradan ilk başta açılmasını istemediğiniz uygulamaları devre dışı bıraktınız mı?Yoo standart şeyler yüklü bir sorun da ve o uygulamalar açılmıyor ben elle açıyorum.
aynen devre dışı hepsi, bu arada twitchi nasıl kurabilrim öğretir misiniz?Buradan ilk başta açılmasını istemediğiniz uygulamaları devre dışı bıraktınız mı?
Alıntıyı görüntüle