telefonum veya tabletim olsa denerdim güzel birşeye benziyorHepinize merhaba, yeni oyunumuz Chop da Enemies’i yayınladık.
Yine Unity üzerinden devam ediyoruz, bu oyunu yine üç kişilik ekibimizle tasarladık.
Oyunda uygun karolara uygun silahları paranızın yettiğince koyup geçitten geçmeye çalışan düşmanların amacına ulaşmasına engel olmaya çalışmalısınız, tabii seviye atladıkça düşmanlarımız güçleniyor ve paramız azalıyor, en iyi çözümleri bulmak adına her zaman farklı dizilimleri denemelisiniz, bunun tek bir çözümle sınırlı olmadığını unutmayın.
Bazı ekran görüntüleri paylaşacağım:
Evet anlatacaklarım bu kadardı, oyunumuzun bağlantısını buradan paylaşıyorum.
Oyunumuz hakkında önerilerinizi ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.
Ayrıca sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayayım, hepinize teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
1850tl iyi para. 1 porsiyon iskender 50tl desek 1850/50'den 154.166667 porsiyon iskender çıkıyor her ay 1 iskender desek 154 ay yetecek. İyi para.Katılacağız bakalım
Bilmiyorum aslında ya, yarışmaya iddialı katılmadık. Ya zaten para kazanalım zengin olalım beklentisi içinde de değiliz.1850tl iyi para. 1 porsiyon iskender 50tl desek 1850/50'den 154.166667 porsiyon iskender çıkıyor her ay 1 iskender desek 154 ay yetecek. İyi para.
umarım siz kazanırsınızBilmiyorum aslında ya, yarışmaya iddialı katılmadık. Ya zaten para kazanalım zengin olalım beklentisi içinde de değiliz.
Ama Twitch yayınında oyunun temaya çok güzel uyum sağladığını söyledi at0micyz.
Yaparsınız siz .Yok ya, 254 oyun katılmış yarışmaya. Yine de sağ olun.
TEBRİKLERHepinize merhaba, yeni oyunumuz Chop da Enemies’i yayınladık.
Yine Unity üzerinden devam ediyoruz, bu oyunu yine üç kişilik ekibimizle tasarladık.
Oyunda uygun karolara uygun silahları paranızın yettiğince koyup geçitten geçmeye çalışan düşmanların amacına ulaşmasına engel olmaya çalışmalısınız, tabii seviye atladıkça düşmanlarımız güçleniyor ve paramız azalıyor, en iyi çözümleri bulmak adına her zaman farklı dizilimleri denemelisiniz, bunun tek bir çözümle sınırlı olmadığını unutmayın.
Bazı ekran görüntüleri paylaşacağım:
Evet anlatacaklarım bu kadardı, oyunumuzun bağlantısını buradan paylaşıyorum.
Oyunumuz hakkında önerilerinizi ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.
Ayrıca sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayayım, hepinize teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Umarım, sonuçlar da bir türlü açıklanmadı, bekliyoruz bakalım.Yaparsınız siz .