Neler Yeni

Açlıktan bacaklarım titremeye başlamıştı hala titriyor (hala devam)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ya kansızlık vardır yada demir eksikliği genelde o yüzden titrer, bunun dışında stres de titreme sebebi
Kansızlık var. Nörolojiye gitmiştim. Genel tıbbi muayene istedim. Demir, magnezyum depoların bomboş, B vitaminlerin hepsi dipte, D vitaminin depoları da bomboş dedi . B vitamini iğneleri hariç diğer vitamin ve mineralleri kullandım. İğneden rahatsız oluyorum :D

oguz13

80+ Bronze
Son durum ne? Sormasam bu gece uyuyamam.

Muhtemelen kan değerlerim düşük olduğu için... Hala düzelemedim. Bacaklarım titriyor ara sıra.
Geçmiş olsun hocam bence iğneden rahatsız olsanız bile iğneleri vurdurun ellerim titrediği için nörolojiye gitmiştim B12 eksikliğim olduğu için iğne yazdılar iğne fobim olmasına rağmen eksiksiz vuruldum bence sağlığınızı riske atmayıp vurulun iğneleri.

oguz13

80+ Bronze
Muhtemelen kan değerlerim düşük olduğu için... Hala düzelemedim. Bacaklarım titriyor ara sıra.
Benimde kan değerlerimde düşüklük olmuştu. Birkaç kez serum yiyeceksin ama inanılmaz uzun serumlar.
Bence sağlığın için hastaneye git. Veya pekmez ye.

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
fufuker1 development
Hastaneye gitmek yerine donanımarşivine konu açıyor. Muhteşem zihniyet.

Berkarda

80+ Silver
Hastaneye gitmek yerine donanımarşivine konu açıyor. Muhteşem zihniyet.
Biz hem doktoruz hem pc toplarız ve birçok soruna yardım ederiz ama 1 kuruş almayız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah abi maaş bağlasın (Sigorta olursa iyi olur ):ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütün telefon pc oynarsan olur biraz dışarı çık bende zanettim yemek yok evinde ondan

Top Bottom