Neler Yeni

Açtığım Oyunlar 2. Monitörümde açılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Merhaba arkadaşlar doğru yere mi açtım konuyu pek emin değilim yanlışsa kusura bakmayın. 2 Monitör kullanıyorum biri ana monitörüm DP portu ile bağlantı sağlıyorum 2. Monitörüm eski bir monitör vga var hdmi çevirici ile bağlantı sağlıyorum. Görüntü ayarlarında Ana Ekranım olarak ayarlamamam rağmen açtığım oyunlar 2. hdimi çevirici ile bağlantı kurduğum monitörümde açılıyor bunu nasıl ayarlayacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim imzada mevcut.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,514
İsim
Hakanbey
oyunların içinden grafik ayarlarından monitör ekran v.s gibi seçenekler oluyor oradan seçmen lazım hangi ekranda açmak istiyorsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunların içinden grafik ayarlarından monitör ekran v.s gibi seçenekler oluyor oradan seçmen lazım hangi ekranda açmak istiyorsan
hocam ordan ekranım seçilli fakat şöyle bi durum var dediğim gibi 2. monitörüm yani hdmi çevirici kullandığım eski bir monitör direk 60.7 70 hz hatası veriyor ekran açılmıyor o yüzden seçemiyorum

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,514
İsim
Hakanbey
hocam ordan ekranım seçilli fakat şöyle bi durum var dediğim gibi 2. monitörüm yani hdmi çevirici kullandığım eski bir monitör direk 60.7 70 hz hatası veriyor ekran açılmıyor o yüzden seçemiyorum
masa üstünde ekran ayarlarının yapıldığı bir alan var şuan adını unuttum oradan 2. monitör seçip hz ayarı var onu 60 yaparsan düzelir.

Top Bottom